mandag 8. desember 2014

Harmoni dører

Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes! Enkel og flott ytterdør med stilrent design. Her er det kunnskaper om gedigent håndverk som gjelder, i hver dør og i hver detalj.


Alle dører kan leveres som dobbeltdører med eller uten glass. Hvit som standar valgfri farge som tilleggsvalg. Lagerføres i mange størrelser.

Alle ferdig behandlede dører fra oss blir overflatebehandlet i vårt topp moderne overflatebehandlingsanlegg. De hvite dørene blir behandlet med tre strøk. Vi kan om ønskelig male i andre NCS-farger også. Dører og vinduer Dørene og vinduene i huset er viktige og alle har ulike behov når vi skal velge riktig dør. Hos MAXBO finner du ytterdører for enhver smak.


Velg blant ulike mål, design og farge. Kjøp på nett eller i butikk. Våre freseteknikker har vært ledende på markedet i over år.

Våre ytterdører har den uslåelige kombinasjonen av gjennomført design og de beste U-verdiene. Dette gir flotte dører som tåler harde værforhold. Døren leveres i hvit som standard. Vinduer og døre i god kvalitet. Franske døre, dobbelt døre og Holstebro døre.


Swedoor har det største utvalget av dører online både for private og profesjonelle brukere. Vi har et stort utvalg av ytterdører på lager. Harmoni Vinduer og døre ApS. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre ytterdører. Raskt, enkelt og billig.


Du vil finne et variert utvalg dører i forskjellige prisklasser her hos oss. Ytterdør fra Byggmax. Vi tilbyr hele dører og ytterdør med vindu. Alle er merket med U-verdi, som forteller hvor godt døren isolerer. Ikke betal full pris for hotell.


En grå mellomtone, med et hint av gult i. Ren og lekker i uttrykket.

Passer til en mengde andre mer kulørte toner. For å forenkle ditt valg av ytterdør har vi delt opp våre dører i to serier - ADVANCE-LINE og clever-line. I dag som det bygges mindre boliger, er det viktig å spare plass.


En hengslet dør opptar ca. Dører velger man ofte utfra hvilken stil man har i boligen. Har man en eldre bolig vil for eksempel en ny furudør friske opp, samtidig som man kan få bedre isolasjon mellom forskjellige rom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg