mandag 8. desember 2014

Industrielt spisebord

Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner unike designmøbler i flere fasonger og størrelser. Mange forskjellige designs.


Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! La deg inspirere av våre spisebord i ulike design. Produktene kan enkelt kjøpes på nett eller i butikk! Vær oppmerksom på at mange spisebord med ett endrer karakter idet du setter til ulike typer møbler.


Her ser du for eksempel hvordan stoler i spreke farger, her Tonnings Ola Windsor-stol, gir dette ærverdige spisebordet et vitalt løft. INDUSTRIELT SPISEBORD :Living sitt spisebord treffer midt i den. Salongbord med industrielt look, topp av kryssmønstret tre, på ramme av stål.


En av våre absouta favoritter! Et moderne og industrielt vintage salongbord som gir hjemmet ditt en mer industriell følelse!

Bordet har et vintageutseende og er lett å bruke til utendørs bruk. Men vær og vind kan påvirke overflaten av bordet og patina litt. Bordet er elegant solid og passer mesteparten av hjemmene.


Robust spisebord i et moderne industrielt design. Her kan du designe ditt eget bord ved å velge blant ulike treslag med ulik finish, kombinert med flere typer understell,farger,bordkant og fylling. Finnes i ulike størrelser. For mer informasjon, kontakt betjeningen.


Vedlikehold: Se vårt vedlikeholdsprogram. Dalton er en trendy serie i industrielt design. Den er produsert i massiv sortlakkert furu med grå metallben. Serien består av spisebord , skjenk, tv benk, og bokhylle samt sofabord i forskjellige størrelser.


Bordpladen er lavet af en mdf plade og ovetrukket med hva jeg tror, er noget laminat. Røft og industrielt Den industrielle stilen er hot i høst, og mange velger å innrede med industrielle elementer. Tre røffe bord fra Living, Nordal og House Doctor.


Klassisk eik Vi nordmenn holder varmt om treproduktene våre, og mange sverger til klassiske møbler i eik. Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer.


Få varene levert hjem.

Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt!


Bordbeinet er i original tilstan med betongvekt og pedaller. Klaff kan kjøpes i tillegg. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


UBUD - er et spisebord i et industrielt og tidløst design. Spisebord - Interiør på CDON. Dette møblet lages på mål, tilpasset dine behov - kontakt oss. Bli inspirert av alle våre spisebor kjøkkenbor mindre bor runde bord og salongbord.


Her finner du spisebord med illeggsplater, spisebord i tre, spisebord i glass, uttrekkbart spisebor designspisebor spisebord med god kvalitet, rundt spisebor Shabby Chic spisebord , industrielt spisebord. Altså spisebord for en. Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA – du finder over mio. Det finnes mange ulike spisebord på markedet og de fleste har et ganske klassisk og tradisjonelt uttrykk.


Med Christiania møbelserien, stræber vi efter at designe og kreere rustikke og industrielt design møbler, som vil definere fremtiden for vores brand. Rustikke møbler med industrielle elementer fremkalder fornemmelsen af en fabrik, butik eller lignende. Jern og træ er to almindelige materialer som bruges i denne møbelserie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg