onsdag 24. desember 2014

Saueskinn langhåret

Saueskinn langhåret

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Opprett PDF-katalog for denne kategorien. Sorter etter Set Descending Direction.


Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Få ting gir føttene dine en mykere start på dagen, pryder et tregulv like fint, eller varmer like godt på sengen eller sofaen som et ekte.


Saueskinn til alle slags formål. Mykt og varmende skinn. Mange farger som matcher fjellets glød. Langhåret og supersoft. Fargene lys og mørk stølsgrå, brunmelert, honning, hvitmelert, sortmelert.


Saueskinn langhåret

Vårt store utvalg av forskjellige saueskinn gir deg mulighet til å finne nøyaktig den type skinn du trenger. I nettbutikken finner du alt fra langhåret saueskinn i forskjellige farger til saueskinn med kortere hår. Stort utvalg og god pris på saueskinn , saueskinn -sittelapper og reinsdyrskinn i ypperste kvalitet. Du godtar dette ved å benytte sidene våre.


Kjøp Lammeskinn langhåret natur online hos BAUHAUS. Deilig og mykt lammeskinn fra New Zealand som skaper hygge og komfort for deg og dine møbler. Disse islandske sauskinnene er, med sitt lange hår, et veldig spesielt produkt.


Oppgi ønsket skinn ved bestilling. Håret er stritt, med en overflatestruktur som gir saueskinnet et vakkert utseende og en myk og koselig følelse. Nydelig islandsk, langhåret saueskinn i fargen rust. Dette saueskinnet er ikke fargebehandlet. Prosessen og behandlingen våre saueskinn gjennom er trygg for både barn og voksne.


De dobbelsydde skinnene er ca. Alle skinnene er garvet på en økologisk måte. Som følge av økologisk garvemetode kan alle skinn brukes av barn og baby.


Saueskinn langhåret

Her har du et langhåret saueskinn i fargen svart. Skinnet kommer fra Australia. Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin. I vinterlandet Norge er det store deler av året helt nødvendig å legge et isolerende lag i bunnen av vogna.


Da bør du bytte ut den varme posen med for eksempel et svalere teppe. Her finner du Norske Reinsdyrskinn og vakker myk Pelssau. Vi selger også saueskinn og sittelapper fra Spælsau som kommer fra Færøyene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg