mandag 15. desember 2014

Putetrekk kid

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Se hele sortimentet her! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Forny stuen og sofaen med nye pynteputer! Det er lite som skal til for å få et nytt uttrykk i stuen.


Se vårt store utvalg sofaputer og finn din favoritt. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Putetrekk kid

Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser. Frisk opp med et par fargerike putetrekk. Du har kanskje et ensfarget sengesett du gjerne vil friske opp litt. Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print.


Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Her finner du flust av pynteputer og putetrekk til hjemmet ditt. Fyll sofaen med en miks av puter for høy kosefaktor. Handle trygt på jotex.


Putetrekk kid

Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.


Putetrekk kid

De beste kuppene finner du her. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. På IKEA finner du et stort utvalg av trekk til pynteputer og innleggsputer. Våre pynteputer og putetrekk kommer i flere ulike utførelser slik at du garantert finner noe som passer i ethvert rom.


Kombiner og matche ensfargede puter med mønstrede eller ulike nyanser av samme fargeskala etter egen smak. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Også kjent som anti-rynke putetrekk da det har vært brukt siden antikken i østen. Silkeputetrekk vil trekke til seg fuktigheten fra huden om natten slik som bomull gjør.


Dette betyr du ikke får mer rynker på den siden du sover mest på, når du våkner så vil huden din føles fantastisk og hydrert. Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Torget Til salgs Møbler og interiør Tepper og tekstiler Puter. Velg riktig dyne og pute for en god natts søvn.


Det er alltid lurt å ha en ekstra dyne hjemme i tilfelle du raskt må ordne flere sengeplasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg