tirsdag 6. september 2016

Confetti interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Confetti Interiør holder til i Jessheim Storsenter. Et bredt utvalg innen interiørdetaljer er vår.


Vi har et bredt utvalg av fristelser innen interiør , møbler og gaveartikler som blir husket.

Vi bruker lang tid på å skaffe det helt spesielle og har knyttet til oss noen av de beste leverandørene i Norge og Europa. Hyllen er et utmerket sted å lagre hatter og luer. Hattehyllen har kroker og en klesstang hvor du kan henge kleshengere med ditt yttertøy. Enkelt å klistre på og ta av. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Med sin enkelhet og sitt minimalistiske utseende, så passer serien inn i ethvert hjem. Gold confetti wallstickers. JC Interiør AS er spennende og annerledes gave- og interiørbutikk i Åsane i Bergen.


Finnes i flere farger.

Fra vår nettbutikk Jcinterior. Ballonger GLITTER CONFETTI. Runda ballonger med silver- och guldkonfetti.


Gnugga den uppblåsta ballongen mot något mjukt så fastnar konfettin på ballongens insidan. Barn under år kan kvävas av ouppblåsta eller trasiga ballonger. Tillsyn av en vuxen krävs.


En skjønn interiørbutikk med sans for små detaljer. Stilige Gullfylte konfetti bokser fylt med skarpe hvit konfetti perfekt til å kaste over det lykkelige paret! Før 18- Nå 12Konfetti er et 1 merinogarn superwash som er håndfarget. Det gjør hvert nøste spesielt og unikt.


Superkult byggesett med avlange klosser med magnet i endene. Alle klossene passer med hverandre og kan settes sammen til morsomme kreasjoner. Kombineres enkelt med alle andre Geomag-klosser. Håll ouppblåsta ballonger borta från barnen.


IKKE GÅ GLIPP AV NOE! Den polerte overflaten skaper et reflekterende og interaktivt mønster på veggen. Trekantene har to forskjellige høyder noe som tillater at figurene overlappes når de monteres, og gir en konfetti-inspirert utseende.


Serien består av fire forskjellige nyanser, hvor alle de ulike fargekominasjonene smelter perfekt sammen i en flott harmoni når teppe beundres på avstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg