tirsdag 27. september 2016

Male barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Hvorfor ikke male ditt eget motiv rett på veggen, så skaper man et helt unikt barnerom. Velg et motiv med tydelig form, tegn motivet med kritt på veggen først og mal så for frihånd.

La barnet være med å velge motiv og størrelse. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Selv de aller minste, trives og stimuleres av å ha farger rundt seg. Unngå å male i hvitt og grått, som ikke gir den lille noen form for impulser. Mal derimot barnerommet i varme farger som er gode å omgi seg me slik at rommet innbyr til søvn og kos.


Male barnerom - tips til fine, lune barnerom. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år.

Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Vil du male sirkler, male fjell eller i fargene til favorittlaget ditt så hent inspirasjon fra malte barnerom her. Jotun Sens kan skilte med å være den eneste malingen som er anbefalt av Norges Astma- og Allergiforbund. Malingen inneholder ingen løsemidler, og avgir ingen skadelig avdamping. Perfekt å male barnerommet me med andre ord.


Et barnerom skal innfri mange ønsker og behov, og vi har vel alle hørt at god oppbevaring er nøkkelen til et ryddig og funksjonelt rom. Men rommet må jo også være hyggelig og lekent! Slik kan du gjøre det.


Velg malerulle ut fra det underlaget du skal male på: Skal du male en vegg med struktur, f. Hvis du skal male på glatt filt eller vev, er en rulle med finere finish bedre for å oppnå en glattere struktur. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken. Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen! Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Det er viktig å ha mye oppbevaring på et barnerom , og at det er lett å bruke.


Sjekk at møblene er lett å åpne og lukke når du kjøper eller lager det. Hvis det er dårlige håndtak eller trege skuffer blir det en dødting som ikke barn bruker. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager.

Rask levering og fri retur! På barnerommet er det lov å leke seg! Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp. I et barnerom kan du våge det lille ekstra!


Her finner du masse inspirasjon og nyttig hjelp når du skal male barnerom ! Barn elsker farger og former. Fest maskeringstapen i et fjell-mønster og mal halve skapet. Bytt gjerne ut knottene også.


Piff opp barnerommet billig og enkelt kommentarer. Når du skal male barnerom , er det flere ting du bør du tenke på. Velg miljømerkede produkter, siden barn har større risiko for å utvikle allergier enn voksne.


For virkelig å tilfredsstille husets prinsesse kan du male ovnen rosa. Mal listene: Det er ikke så mye som skal til for å piffe opp et barnerom. Knall rosa dørlister gjør mye.


Mal vinduskarmene: Enten alene eller i kombinasjon med de to over – da i ulike farger, gjerne rosa, gult og grønt. Hvert år skaper fargeekspertene fra Nordsjö en ny Årets farge ut fra de globale designtrender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg