torsdag 15. september 2016

Høyskap kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Eller det du trenger hver dag.


Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Et høyskap på kjøkkenet er et flott møbel som man bruke til å oppbevare mye forskjellig. Med våre høyskap til kjøkken kan du selv velge både høyde og dybde på høyskapet – det er nemlig mange forskjellige muligheter med et IKEA. Vi har en rekke kjøkkenskap og skapløsninger som gjør ditt kjøkken ryddigere og mer oversiktlig. Se alle mulighetene her!


Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.

Våre høyskap finnes i flere forskjellige bredder og høyder, men har den samme dybde våre underskap, og er derfor kjøkkenets mest romslige skap. Høyskap i forskjellige størrelser. Dette gjør høyskap til en ekstra og viktig lagringsplass, hvor du kan gi plass til dine daglige gjenstander eller større ting som for eksempel støvsugeren din.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Hos BAUHAUS finner du et stort utvalg av høyskap til ditt baderom.


Et høyskap er det rette baderomsmøbel til deg som ønsker mye oppbevaringsplass, men som ikke vil bruke mye gulvplass. Vårt sortiment består av høyskap i forskjellige farger, materialer og flere typer finish. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer. Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Stort utvalg av høyskap til kjøkken , vaskerom og garderobe – finn det riktige skapet til prosjektet ditt hos Nettoline.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.

Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. Med høyskap får du muligheten til å samle alle tingene dine i ett skap – slik at du alltid vet hvor du har tingene dine. Få inspirasjon til å se på hvordan et høyskap kan gi deg masse oppbevaringsplass og tilpasses i hele hjemmet.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Nå ser du på kjøkkenskap som finnes i kjøkkenskrog STANDARD.


Her møtes store og små familiemedlemmer over middagen, man spiller spill, jobber, gjør lekser og hygger seg. Hvilke detaljer legger dere vekt på og hvilke funksjonelle løsninger ønsker dere i hverdagen? Tenk på hva dere vil ha og velg løsninger som er tilpasset deres behov. Vi har et lignende hjørne på vårt kjøkken , høyskap hele veggen, og kun benk på andre veggen.


Vi har løs det med å ha et hjørneskap under benk, og benkeplate helt inn i hjørnet, og en stikkontakt inne i hjørnet. Vi har plassert microen her, men kan jo også ha f. De fleste av oss eier nok flere ting enn vi vet hvor vi skal gjøre av. Og da er det veldig fint å ha et praktisk veggskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg