tirsdag 6. september 2016

Avfallskvern kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Produktet er bestillingsvare og forventes levert til kunde til oppgitt dato.


Varen må bestilles fra leverandør. Avfallskvern i verdensklasse.

Oppgrader kjøkkenet med Intras avfallskvern ! Både under matlagingen og etter måltidet kan du kaste matavfallet direkte i kjøkkenvasken. Du slipper søl og lukt, og får et praktisk og miljøvennlig kjøkken. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Vi fører kjøkken fra GD Arredamenti, Multiform og Kungsäter Kök, samt et stort utvalg av hvitevarer fra Gaggenau, Siemens, Neff og mer! Bli kvitt matrester med avfallskvern.


Bygghjemme tilbyr matavfallskverner i rustfritt stål som monteres under sluken. Kvernene løser opp samtlige rester til små biter slik at de enkelt kan skylles ned med vann.

Blanco kjøkkenvask og blandebatteri her. Har du et blandebatteri som lekker? Kjøp innsatsen her hos oss. Våre engrospriser er inkl. MVA, og i snitt lavere enn veiledende.


Bedriftskunder med avtale får ekstra rabatter. Vi kjøper inn store partier av de mest. Et mer hygienisk kjøkken med godt innemiljø, som gjør kjøkkenet både rensligere og triveligere.


Reduserer den totale avfallsmengden med ca. Et praktisk og nyttig hjelpemiddel som gjør daglige gjøremål enklere for deg. Hvorfor velge Waste Maid?


Større organisk avfall som for eksempel potetskrell, kan dermed dyttes ned i sluket, males opp under tilsetting av vann, og sendes ut i kloakkanlegget. En avfallskvern er kjekt å ha! Ved ganske enkelt å trykke på en knapp, er matavfallet kvernet i små biter og forsvinner inn i vannavløpet. Kjøkkenavfallskverner brukes særlig i USA.


Hos oss selger vi avfallskverner og kildesorterere.

Det kverrner matavfallet. Tenk deg et kjøkken uten våtorganisk avfall. I dagens samfunn er det et stort behov for effektive hjelpe-midler for å lette en ellers hektisk hverdag.


En matavfallskvern gir en bedre hygiene i kjøkkenet og en svært enkel og bekvem måte å bli kvitt våtorganisk avfall på. Kvalitetsnivået på våre matavfallskverner er meget høyt. Norges største utvalg av lagerførte produkter til blant annet hage, utemiljø, garasje og hobby til fast lav pris!


Gratis frakt på postvarer og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg