onsdag 14. september 2016

Ramme 100 x 70

Fraktfritt over 3kr. Finn laveste nettpris her. Da trenger du selvfølgelig en stor ramme ! Våre 70x1cm- rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer.


Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet.

Så vær nøye når du velger rammen din, slik at bildet ditt fremheves på akkurat den måten du vil. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. De er et trendy alternativ til den klassiske rammen. Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg.


De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Dekorative rammer til bilder og plakater.

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.


Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Trygg E-handel med dagers angrerett.

Flotte veggrammer i aluminiumsfinish. Med den praktiske click-on rammen i eloksert aluminium bytter du raskt innhold uten noen form for verktøy, enklere blir det ikke! Både for innendørs og utendørs bruk. Kan brukes både inne og ute.


Bra dekorasjon kan sikkert gjøre humør den beboere for å være en lykkeligere person. De fleste af vores 70x1rammer leveres med ægte glas, hvilket vi også anbefaler i de fleste sammenhænge, da motivet så er lettere at montere end med plexiglas. Men vi har også et sortiment af rammer med plexiglas, som gør rammen enormt solid og betydeligt lettere, hvilket gør monteringen meget nemmere. Alle rammene har øyeoppheng til å henges opp vertikalt.


Sendes direkte fra vores danske lager i Hørning. Bestil i dag inden kl. Eller leveret til din dør.


Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Rammer i mange størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg