onsdag 7. september 2016

Shimmergrå terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Sommersesongen er her og det er tid for å pleie terrassen. Mange går i gang uten å sjekke hva som er enklest og gir det beste resultatet. Det kan fort gi ekstra kostnader og være mer tidkrevende! Få gode tips i denne saken!


Her er de syv vanligste feilene du bør unngå 1. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer.

Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Lyst på strøken terrasse? Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun og Gjøco.


De fire mest populære fargene selges som ferdigfarger, mens de andre blandes i butikk. Den mest populære terrassefargen akkurat nå er shimmergrå. I tillegg er terrassegrå, terrassebrun og burmateak veldig populære farger, sier Hagen. Den inneholder pigmenter og UV-stabilisator som beskytter treverket mot sollysets nedbryting og filmkonserverende middel mot svertesopp.


Stort utvalg av maling, lakk og beis. Maling for innendørs og utendørs bruk. Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket. Beis ikke når det regner, eller er meldt regn i nær fremtid. Beis 1-bord i hele lengden med rull og gjerne forlengerskaft – overskudd av beis strykes av i lengderetningen.


Terrassebeis , zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vet flere av dere venter på å se hvordan fargen shimmergrå fra Jotun ble, så her kommer det endelig noen bilder.


Lys og vakker farge på terrasse får du ved å beise med TREBITT.

Trebitt-serien, og vi gikk for fargen Shimmergrå. Ved å beise terrassen får du en terrasse med større. Skap et deilig uterom på terrassen! Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle!


En terrasse skal tåle fukt, hardt vintervær, sol og UV-stråler. Terrassen er en forlengelse av huset, så velg terrassefarge som harmonerer med hovedhuset for å skape et helhetlig uterom. En god terrassebeis skal beskyttelse mot grønske og algevekst, og samtidig fremheve det naturlige uttrykket i treverket. Nå vil vi ha det like koselig og stemningsfullt ute på verandaen og terrassen som inne i stua. Med kun ett strøk beskyttes treverket mot det norske klimaet samtidig som treverkets naturlige uttrykk fremheves og bevares.


Det skal bli deilig med flere rom, et ekstra bad o. Da må jeg jo pusse opp inne snart! Den dagen bar det dermed til butikken for å kjøpe terrassebeis slik at terrassen kunnen tas i bruk og teakmøblene ble oljet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg