fredag 30. september 2016

Klistremerker til postkasse

Dekorer billig på postkassen din med Wallstickerland. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake. Postkasse klistremerke. Se vårt utvalg for barn.


Bestill Klistremerker til klær hos Smartlapper.

Stort utvalg av postkasser med lås og innkast. Da er våre postkassestickers et opplagt alternativ. Kjøp enkelt online med fri frakt! Familie- klistremerker til postkassen - Nytt design Få dine helt egne og unike klistremerke til postkassen.


Velg farge og skriv inn navn for hver av dem. Gi postbudet en fair sjanse til å finne fram og merk postkassen skikkelig. Her finner du tall og bokstaver både til postkassen og husveggen.


Og hvis du trenger å skifte ut den gamle postkassen din, så har vi en hel del du kan velge i. Vil du at postkassen skal skille seg litt ut, kan du pynte den med wallstickers som du finner her.

Strekmennesker, zombier og helt vanlige folk. Det finnes masse muligheter til å dekorere din postkasse med klistremerker fra Sohu-Shop. Stort klistremerke til postkasse , søppelkasse mm. Mangler du et postkassemerke med egen tekst, og som ikke faller av? Så er våre postkassemerker en god løsning, da de er veldig holdbare i all slags vær.


Du kan velge mellom mange skrifttyper og farger inkl. Trenger postkassen din et løft? Vi spesialdesigner postkassemerkingsom du enkelt kleber på din postkasse. Folien vår kommer i mange fine farger og sørger for at du får den flotteste postkassen i gata!


Til logoer og bilder anbefaler vi en vektorfil for at kvaliteten skal bli så bra som mulig uten å bli uskarp. Filen kan ha formatet SVG eller EPS, men JPG fungerer også. Designe unike postkasseskilt i Skiltomaten, helt uten problemer!


Lag skilt som lokker fram latteren. Designe morsomme postkasseskilt eller klistremerker til postkassen. Dette er graverte skilt med god slitestyrke og kvalitet. For rask og sikker montering på alle vanlige postkasser kommer skiltene med kraftig dobbeltsidig tape.


Sammensæt din helt egen personlige sticker til din postkasse med disse sjove familie klistermærker. Skynd deg, avslag denne måneden! Både til vanlige postkasser og til systempostkasser, i flere utforminger, farger og design.

Legg til tekst og bilde online. De fleste skiltene leveres med kraftig dobbeltsidig teip for utendørs bruk. Prøv vår personlige postkasse klistremerke ut. Send oss din egen tekst som du vil ha på postkassen din.


Våre tekst klistremerker til postkasse er tilgjengelige i forskjellige farger og størrelser. Våre postkasse klistremerker er laget av slitesterk og vanntett vinyl og passer perfekt til postkassen din. Jeg bestilte et klistremerke fra Fremtiden i våre hender og satte det på postkassen. Det tok et par uker før jeg sluttet å få reklame, og plutselig en dag hadde postbudet klistret på sitt eget klistremerke på postkassen. Dvs et originalt fra posten, de røde og gule.


Vælg din egen tekst og farve til postkassen med forskellige motiver. Fri fragt på alle ordrer og hurtig. Ingen mennesker er like, så det er mange ulike personer å velge mellom, så det mulighet for å de små tegneseriefigurene på postkassen til å ligne alle familiemedlemmene mest mulig. Under hver sticker kan personens navn stå. Spre glede i gaten med en postkasse som vil få de fleste til å smile når de ser den.


Teksten på produktet ble tilbakestilt til den vanlige stilen for skrifttypen fordi skrifttypen ikke lenger støtter stilen som ble valgt tidligere. Hvis du vil ha en annen stil, kan du prøve med en annen skrifttype. En vektorfil bruker vi som en original direkte i produksjonen.


Lag gjerne designet i størrelse 1:1. Oversikt over størrelser finner du i nedtrekksmenyen øverst på denne siden. Det må være like vanskelig som å være en postmann som skal putte post i en postkasse uten postkasseskilt.


Derfor har vi på Bokstavfabrikken utviklet en drøss flotte postkasseskilt, til glede for både postmenn og tilfeldig forbipasserende, produsert som klistremerke eller gravert i solid plast etter ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg