tirsdag 20. september 2016

Skrape maling av hus

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Maling som sitter godt fast behøver ikke slipes vekk.


Det vesentligste er å fjerne all løs maling , sier Jostein Brekka i Jordan. Ofte går det faktisk raskere med en skrape enn med kjemikalier.

Jeg bruker skrape til store flater, og malingfjerner til profilene, fortsetter han. Gammel løs maling må fjernes før du maler på ny. Dette gjøres med en god malingskrape. Velg å skrape med blad av herdet stål som holder lenge – og skift blader når de blir slitt, eller velg en skrape med metallblader som du selv kan slipe ved hjelp av en fil. Vi har et bredt sortiment av maling , produkter til maling og din oppussing.


Et perfekt sluttresultat starter med et godt grunnlag. Ved å skrape og slipe ned dine gamle overflater, lager du et fint utgangspunkt for videre overflatebehandling. Malingsskrape er et fint produkt for å skrape dører og vinduer.

Eller jeg skjønner ikke hvorfor det skulle bli det. Edit: Glemte en ting. Valg av maling er ikke så vanskelig på nyere hus , og rådene i fargehandelen er som regel gode. På eldre hus er det ofte flere generasjoner maling , med ulike egenskaper. Selv om et eldre hus er malt med moderne maling i etterti anbefaler Riksantikvaren at man går tilbake til den tradisjonelle malingtypen.


Jeg husker ikke detaljene, men det gjalt antakelig skraping av (doble) vinduer i tillegg til skraping og maling av hus. Mye penger, ja, men de innhentet priser fra flere. Ble overrasket da, ja, det er vel derfor jeg husker saken. Husker malerne holdt på i ganske lang tid.


Vaske og skrape hus utendørs - steg for steg. Om du har fliset opp treverket er det enklest å få bort dette ved hjelp av slipepapir. En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus.


Og husk at det er forskjell på å vaske et hus med liggende panel, kontra et med stående. Og når du først er ute med vaskekosten - kanskje du også bør gi taket en omgang! Når det kommer til maling av hus , som ved andre maleprosjekter i huset, så er det mange faktorer som kan påvirke kostnaden og prisen. Selv om prisen for et prosjekt utført av en maler vil variere betydelig, ser vi i vår prosjektdatabase at de fleste boligeiere betaler omlag kr 50i snitt når de får malt huset av en proff maler. Vi skal male huset i sommer.


Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen.

De som har greie på både maling og hus , anbefaler at huset vaskes en gang i året. Det har ikke vi gjort, så det må derfor til en grundig vask før vi kan sette i gang med å male. Metoden benyttes også ofte av fagfolk. Disse områdene er ofte utsatt for mer slitasje enn husveggen. Vinduer og dører krever en annen maling som er beregnet for glatte, høvlede flater, og som dekker skarpe hjørner bedre.


Pussede murflater skal males med det vi kaller pustende maling. Spør i butikken, så hjelper vi deg å finne den riktige for ditt hus , sier hun. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. I tillegg er det viktig å skrape og børste bort løs maling ved oppmaling av tidligere malte flater.


Produsentene understreker hele tiden at underlaget skal være rent og tørt. Også Kristian Owren, administrerende direktør ved Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI), forklarer dette. Det er ikke uten grunn, mener malemesteren. Dersom det ikke brukes spesielt svertesoppbestandig maling bør veggene sprøytes med soppdreper før de males (lurt å gjøre uansett).


Svertesopp blir fort et problem på lyse hus , spesielt på nord- og østveggen som ikke blir varmet opp av solen. Ikke glem å male endene av panelene om du har vertikalt panel. Du ser ikke disse endestykkene hver dag, men de er hardt utsatt for vær og vin og bør kanskje få et ekstra tykt lag med maling. Værforhold for maling av hus.


Rundt grader, grovt regnet mellom -grader, og overskyet, er perfekt malevær. De skal også ha sin andel av overskuddet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg