fredag 2. september 2016

Baby blå maling

Baby blå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over.


Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. Gylne hvittoner kan fort dra seg veldig gule inntil kjølige farger. En lys blå farge som er høyt elsket på baby - og barnerom.


Baby blå maling

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Men gul er en vanskelig farge å ha på veggen for mange. I stedet for å velge standard hvite vegger, kan du godt gå for en kjølig kontrastfarge på veggene, som for eksempel blå - eller grønntoner. Da vil gulfargen i eikegulvet være med på å fremheve kontrastfargen, forklarer Aarli-Grøndalen.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene.


En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Blått er fargen som i vår hverdag finnes på himmelen og sjøen rundt oss, på klærne vi har på oss og fargen vi vil male på våre vegger. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen. Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Ikke velg farge etter at du har ryddet ut interiøret.


En rød sofa eller blå gardiner påvirker fargene i rommet. Fargeprøvene i butikken er laget på blankt papir. Dette gir feil inntrykk hvis underlaget du skal male hjemme er matt.


Kjøp prøvebokser med maling og en papirrull. Ved å male tre av veggene en baby blå og den fjerde veggen en kul brun (i motsetning til en varm brun), oppretter du et perfekt miljø for å dekorere med den blå og brun tema. Det motsatte maling struktur - tre brune vegger og en baby blå aksent vegg - vil også arbeide i et stort rom.


Baby blå maling

For mye brunt kan være en smule mørkt i et mindre rom. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken.


For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg. En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.


Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Gjør det selv: Mal til du blir gul og blå. I denne guiden tar vi utgangspunkt i hjemmets forskjellige bygningsdeler og inventar og gir deg en innsikt i hvilke typer maling du med fordel kan bruke til de forskjellige oppgavene.


Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet.


Baby blå maling

Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Farvekort til maling – Find de rigtige farver Hvis du skal til at indrette dit hjem, så er du nødt til at sætte dig ind i hvilke farver der passer sammen og hvilken stemning de skaber.


Det kan være svært at forestille sig og huske, hvordan hver enkelt farve ser ud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg