onsdag 20. januar 2021

Warema persienner

Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Ett skjema-flere tilbud fra lev. Persienner med tverrgående lameller har lenge blitt brukt i vinduer. I begynnelsen var lamellene i av tre, de var ugjennomtrengelige for lys og dermed kun av ren praktisk karakter.


I dag har persienner flere oppgaver.

WAREMA -persiennene er aktivt med på å prege rommet. De regulerer lysinnfall og romtemperatur og fremhever vinduet med sin farge. WAREMA terrassemarkiser leveres i et stort antall variasjoner.


Felles for alle er en meget høy kvalitet på finish og brukervennlighet. Alle typer leveres med brennlakkerte profiler, med over farger å velge mellom gir dette en unik mulighet til å finne farger som står til din fasade. De er konstruert på samme måte som innvendige persienner , men er mye mer robuste og kan også brukes under ekstreme værforhold.


Mer enn prosent av solens varme stenges ute med utvendige persienner. Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne.

Vi leverer både utvendig og innvendig solskjerming til alle formål, samt mange typer små og store automatikk anlegg. Som forhandler av WAREMA produkter i Norge har vi ett stort spekter av produkter med den høyeste kvalitet markedet kan levere. Vi har egne montører som utfører montering og service fagmessig.


Hos UNIG finner du persienner i bl. Velg mellom lamellbredder i forskjellige størrelser eller få sendt persienner etter mål. De mange fargene spenner fra minimalistisk sort, hvit og grå til frisk oransje, gul, rø grønn etc.


Du får det akkurat som du vil! Warema - aluca, alukasser, twist rullegardiner, facette, warema ,. WAREMA tilbyr en individuell og optimal løsning både innendørs og utendørs for enhver arkitektur. Utvendige persienner. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Data blir brukt for å sikre deg best og korrekt veiledning.


Dine data er trygge hos oss. Fleksibelt og praktisk. På vinteren eller ved overskyet vær kan solskjermingen heves.


Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Som forhandler av både WAREMA og VEMA produkter i Norge har vi ett stort spekter av produkter med den høyeste kvalitet markedet kan levere. ZIP Screens utkonkurrerer markiser og persienner.

Markiser og persienner har lange tradisjoner her i landet i forbindelse med utvendig solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg