tirsdag 12. januar 2021

Utvendig persienner

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Finn utvendige persienner nå på Kensaq. Ett skjema - flere tilbud fra lev.


Dette er løsningen innen solskjerming med lavest varmeinnslipp av de alle.

Persienner gir deg muligheten til å regulere hvor mye lys du vil slippe inn, samtidig som de er diskret og ikke gjør så mye ut av seg når de ikke er i bruk. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute. Produktet overlegent mot blending sammenlignet med andre utvendige alternativer. Ved å endre på lamellenes vinkel kan mengden solstråling som slippes inn justeres. Nøyaktig lyskontroll og god fleksibilitet Persienner har vannrette roterende lameller som gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.


Mest brukte løsningen for solskjerming på næringsbygg. Se pris og bestill robuste utvendige persienner fra vår nettbutikk.

Hent fra lager (i Fredrikstad) eller bestill levert hjem. Utvendige Persienner Nettbutikk - Solskjerming AS. Med dine ønsker og vår ekspertise, finner vi sammen den beste. Med riktig vinkel på lameller sender du lyset opp i himling og øker dagslysfaktoren lengst inn i rommet. Morgen- eller ettermiddagssol kan være brysomt, vanskelig å styre og også solskade interiøret ditt.


Da er persienner løsningen. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. Markiser er også et alternativ, og kanskje den mest vanlige solskjermingen på eneboliger. Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Muligheten til å vinkle lamellene hjelper mot den lave vintersolen som bleker møblene og blender øynene.


Vinklingen gir også mulighet for å regulere lyset slik du selv ønsker. Se også våre utvendige persienner her. Innvendige persienner.

Med muligheter for å finjustere vinklingen på lamellene, så får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn. Du får også kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. Fasadepersienner stopper solstrålingen og holder effektivt varmen ute. Våre persienner er norskprodusert og tåler nordisk klima. Ved “riktig” vinkling av lamellene hindres innsyn.


Kan sammenkobles på én motor inn til m2. Vå utvendige persiennemodell produseres lokalt hos oss, noe som gjør at vi har kunnet spesialtilpasse den til de tøffe klimatiske forholdende den skal stå i. ALFA Solskjerming holder til i Rosenkrantzgt. Her har vi butikk, produksjon og verksted.


Plissègardiner, lamellgardiner, innvendige persienner , utvendige persienner , rullegardiner etc. Vi har en stor interiørutstilling. Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, enten på telefon eller via kontakskjemaet.


Skap et unikt uttrykk for vinduene dine med ditt eget design, fra klassisk til moderne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg