onsdag 13. januar 2021

Ventilator i tak

Ventilatorer i alle utførelser og prisklasser! Også for storkjøkken. Sjekk ut ventilator i tak. Det er så mange forskjellige varianter å velge mellom.


Du må ta stilling til om du vil ha en takintegrert ventilator , en fritthengende ventilator , en vegghengt ventilator , en benkventilator eller andre varianter.

Kjøpe ny kjøkkenvifte? En ventilator i taket er effektivt, og styres enkelt med en fjernkontroll. Bredt utvalg av ventilator i alle prisklasser. Hvor bred skal en ventilator være? Finn din ventilator her!


Det avhenger for det første av bredden på komfyrtoppen, men også av plassen på kjøkkenet. Du bør beregne at ventilatoren skal være litt bredere enn komfyrtoppen. Det er viktig for at ventilatoren skal kunne fange opp all damp og matos og gi best mulig effekt.

Stort utvalg av takintegrerte ventilatorer fra kjente merker. Du får 3dagers åpent kjøp. Vi installerer gjerne for deg og tar med din gamle!


Vi skal ha åpen kjøkkenløsning med kjøkkenøy og vil helst ikke ha en massiv ventilator over øya. Har forkastet ideen om ventilator med downdraft i øy, og vurderer nå ventilator integrert i tak , med ekstern motor i naborom (grovkjøkken). Noen som har erfaring med denne varianten? Ser for meg en del utfordringer med flat vifte i flatt tak.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. PS: Alle ventilatorer som ikke har beskrevet type ventilasjon. På IKEA finner du kjøkkenvifter og ventilatorer i mange stiler og fasonger. Velg mellom veggmontert kjøkkenvifte, integrert ventilator eller en takmontert kjøkkenvifte som kan monteres over kjøkkenøya.


Tak - og ventilasjonsbutikken leverer varer over hele landet! Varene sendes hver tirsdag og fredag – aldri lenge å vente! Moderne takventilator for kullfilterdrift Enkel og rask installasjon i taket. Behaglig belysning med to energieffektive LED-lister. Intensiv innstilling øker gradvis ventilasjonen for å fjerne kraftig matos.


I tak er det normalt å bruke dimensjon 125mm.

Dette fordi det krever mer av viften å dra fukten opp av rommet, enn rett ut. På vegg er det normalt 100mm som brukes. Trenger du hjelp til å velge riktig baderomsvifte?


Kontakt din lokale MegaFlis-butikk, eller kontakt vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne! Førstnevnte stiller ikke like mange krav til installasjonen som det en fritthengende ventilator med ekstern motor gjør.


Her må motoren nemlig monteres på en vegg, loft eller et tak. Til gjengjeld vil støynivået på en fritthengende ventilator med ekstern motor være mindre, fordi motoren er montert et annet sted. En takmontert ventilator fra AEG gir deg mer plass over til matlagingen. Du har flere alternativ når det gjelder design og stil.


Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Gratis frakt i hele landet - Det er trygt å handle hos Tretti!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg