mandag 18. januar 2021

Veggklokke kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Kjøp online med fri frakt! Veggklokke til kjøkken - bestill online her - års garanti - fri frakt!


Bestill din veggklokke til kjøkken hos expondo allerede i dag. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Enten det er et stort veggur på kjøkkenet eller en vekkerklokke på nattbordet – vi har klokker i både moderne og tradisjonell stil. Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på.


Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet. Veggklokken er en klassisk innredningsdetalj som dessuten er praktisk - den gjør at du bare trenger å løfte blikket for å se hva klokken er. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.

Se julegavetipsene våre for store og små. Ramme i plast i antikkutførelse. Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker.


Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal! Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet.


Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Servietter og serviettringer. Norges raskeste nettbutikk!


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Finn et veggur som passer til ditt hjem. Den lekreste veggklokke i speil - Milano, D60cm Rene kunstverket av en veggklokke Milano i speil.


Denne er så vakker og unik at den nesten tar pusten fra deg. Praktisk og rålekkert, kan det bli bedre:) Wow, sier jeg bare. Flott veggklokke i frostet glass og stål (flere farger tilgjengelige) NOK 7900.


Klokker - Interiør på CDON.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg