mandag 2. desember 2019

Ute markiser

Sjekk ut ute markiser. Markiser i høy kvalitet! Vi sender over hele Norge. Sammenlign pris med oss! Velg en markise med smarte funksjoner som kassett eller screen for økt komfort.


Alt i markiser og solskjerming til inne og ute.

Skreddersydde markiser – god kvalitet og pris til både bolig, serveringssteder og næringsbygg. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


FÅ BEST PRIS på markiser og mye mer hos Obs Bygg! Les mer om prisløftet vårt her. Vær nøye med forarbeidet.


Videre må du se etter om det er to eller tre monteringsbeslag, og ta utgangspunkt i bredden på markisen og avstanden mellom veggfestene når du skal måle opp på veggen. En god markise vil kunne utvide brukstiden ute , og heve livskvaliteten og trivselen hjemme. For at du skal kunne velge riktig produkt med én gang, tilbyr vi oss å komme hjem til deg for en gratis befaring.

Stort utvalg markiser til terrassen. Velg blant 1dukfarger og betjeningsmetoder, som bryter, fjernkontroll eller Appstyring. Under kan du se tilbehør som gjør uteplassen enda lunere, som for eksempel frontkappe, varmelampe eller lyslist.


Fordelen er altså at du også skaper skyggefulle steder på verandaen eller terrassen, mens en ulempe kan være at du verken hindrer innsyn eller har mulighet for å stenge alt lys ute. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt.


Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og.


Finn de beste prisene på nettet. Du kan sette inn LED-lys i strukturen for å skape fin stemning når det er mørkt ute Vår produsent av pergolamarkise er Brustor. Brustor har sitt hovedkvarter i Belgia, hvor de også produserer pergolaløsninger, ZIP-screens og tilbehør til uteplassen. Mer enn av solvarmen stenger du ute med din persienne – i tillegg har den også en isolerende effekt vinterstid. Velg persiennetype både etter vindustype og hvor værhardt det er.


Motor og automatikk sikrer optimal komfort og lang levetid på produktene. Utvendig solskjerming - Vi har bransjens største utvalg! Alt fra markiser , screens, pergola og persienner.

Bestill gratis befaring her. Kontakt varehus for bestilling av solskjerming for montering utendørs. Trenger du utvendige persienner? Se vårt utvalg og bestill i dag!


Vi tilbyr løsninger som dekker dine solskjermingsbehov. Idag har vi material och kunskap som gör att markiser verkligen kan optimeras. Tiderna är förbi när allt en markis gjorde var att skydda mot solstrålarnas värme.


Detta är naturligtvis fortfarande den huvudsakliga uppgiften men utförd med otroligt mycket mer raffinemang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg