tirsdag 10. desember 2019

Liftgardinsystem

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Her har vi samlet ulike søminstruksjoner for at du på best mulig måte skal ha alt du trenger for å komme i gang med å sy din egen gardin.


Det har blitt en og annen hjemmesydd liftgardin hos oss. To i stua, og nå er jeg i gang med en tredje variant til barnerommet. Jeg har kjøpt både liftgardinsystem og stoff fra Stoff og Stil, og er veldig fornøyd.

Stoff og Stil har en en del stoff til mørkleggingsgardiner som jeg synes er helt fantastiske. Et komplett sett til deg som vil sy din egen liftgardin. Velg ditt favorittstoff og sy på medfølgende borrelåsbånd og snart har du din helt unike liftgardin. Stort utvalg av liftgardiner og rollup-gardiner til stue, kjøkken og soverom.


Det finnes seks ulike farger på snoromtag som fritt kan kombineres etter eget ønske, og tilpasses stoffet som skal benyttes. Snoromtag er inkludert i komplettprisen. Skinner til liftgardiner med eu-tilpasset barnesikring. Gi rommet personlig preg.


Fungerer godt alle steder der du har behov for mørkere rom. Ensfarget og lysdempende liftgardin i polyester. Topp og bunnskinne i metall. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Legg i handlekurv Legg til i Moodboard.


Se lagerstatus i butikk. Ser du etter nye liftgardiner? Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente.

Bestill fra nettbutikken. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Helt ny, komplett liftgardinsystem , med stang, snorer, borelås, oppheng osv.


Bredde: 130cm Lengde: 1cm. Selges pga kjøp av feil. Innred hjemmet ditt med flotte liftgardiner fra UNIG. Se Norges største utvalg og finn en liftgardin i flott design og høy kvalitet til lave priser. Jeg var også på utkikk etter liftgardin i uvanlig str, og fant tilslutt på Interiørland.


Kan ikke huske om de hadde så breie som 8 men tror nok. Visor leverer rimelige liftgardiner av kvalitetsmaterialer. Oppgi vindusmål, velg ønsket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg