fredag 6. desember 2019

Stort hus på ett plan

Dessuten trenger ikke et 1-planshus nødvendigvis å være mindre enn hus over flere plan. Alle disse fordelene gjør at mange i dag velger å bygge villa på ett plan. En vellykket 1-plansvilla er velplanert og så stor at du har god plass til både hverdagsliv og festlige sammenkomster. Vi har hus på ett plan for alle. Små koselige hus til mindre familier der det ikke er barn i bildet eller at barna har flyttet ut, og store hus på ett plan med rikelig plass til storfamilien.


Med alt på ett plan er det også ofte enklere med høy himling i taket, både praktisk og også når det kommer til reguleringsplaner.

Vinkelhuset har et praktisk og tilgjengelig vaskerom og et flott gangområde. Sportsbod er praktisk plassert ved inngangen. Soveromsavdelingen har tre soverom, bad og bod. Den sosiale og den private sonen er skilt av på en praktisk måte.


Løsningen med et hus på ett plan passer perfekt for en familie med kjæledyr. Bergsøy, med sine store vinduer, egner seg både som kysthytte og bolig. Bergsøy er en bolig for deg som ønsker mye plass på ett plan.


Boligens vinkel gir deg et skjermet og godt integrert uteområde. Hovedsoverom med eget bad gir deg den luksuriøse følelsen.

Bygg herskapelig hus ! Vår Lundegaard har samlet alt du ønsker deg på ett plan. Dette huset er utrolig praktisk og har alt samlet på ett plan. Det passer perfekt til små familier, eller par som ønsker plass til kontor og overnattingsgjester. En del av BoSmart-serien fra Blink Hus. Vi i Blink Hus er opptatt av å gjøre det mulig for så mange som mulig å realisere boligdrømmen sin.


Derfor har vi utviklet konseptet. Skal du bygge et hus med livsløpsstandard på ett plan. Da er Heia en utmerket bolig. De store vinduene på Heia sørger for godt lysinnslipp. Fra små til store hus , for flatt eller skrått terreng.


Balanse er et vakkert, moderne og praktisk hus med alt du trenger på ett plan. Herskapelig hus på en etasje. Unge som eldre - ikke minst barnefamilier - foretrekker å bo på ett plan.


For å kunne tilby relevant informasjon på annen måte, f. Vi oppretter profiler på bakgrunn av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Et karakteristisk hus på ett plan med mange variasjonsmuligheter. En åpen stue- og kjøkkenløsning med store , høye vinduer gir mye godt lys.

Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Systemhus bygger moderne hus , tradisjonelle hus og herskapelige hus i hele landet. Huset kan tilpasses dine behov.


Et ferdighus er aldri helt ferdig. Problemet er bare at de fleste hus vi har funnet som har alt på en flate sjelden er større enn 130m2. I landlige områder vil boligen din gå mer i ett med omgivelsene og skape en sammenheng mellom innendørs og utendørs bomiljø. En bolig over ett plan krever at du har en litt større tomt, men til gjengjeld får du et praktisk og lettvint hus som kan ha mange ulike uttrykk. Stort funkishus over to plan med overbygd inngangsparti i tilknytning til biloppstillingsplass.


På inngangsplanet er det stor hall, tre soverom, bad og vaskerom. I hovedetasjen er det åpen løsning mellom kjøkken og stue med utgang til stor terrasse. Forside Planløsning og Fasade Hus på ett plan for familie på 6. Velger du Älvsbyhus som leverandør finnes det forskjellige modeller å velge i - 1-etasjes hus , 5-etasjes hus , vinkelhus og tomannsboliger. Hos oss får du dessuten svært gunstige betalingsvilkår - alt kommer på en faktura og du betaler først når det er klart for å sette nøkkelen i døra.


Nordbohus har hus for de fleste tomter og mange ulike hustyper, både eneboliger og tomannsboliger. Alle hus kan vi tilpasse etter dine ønsker og omgivelsene. Og har vi ikke huset du vil bygge, blir vi gjerne med på å tegne det sammen med deg.


Pris på alle våre eneboliger finner du her på nettsiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg