onsdag 4. desember 2019

Speil 120 cm

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. Vi i MegaFlis kan tilby et variert utvalg av store speil , små speil , firkantede speil , runde speil , speil med lys og speilskap, slik at du skal kunne finne et som passer ditt behov.


IKEA - GODMORGON, Speil , Beslagene kan justeres i dybden, gir plass til ledninger fra belysning. Speilet leveres forseglet med sikkerhetsfilm på baksiden, noe som reduserer faren for skader dersom speilet knuses. Kan henges horisontalt eller vertikalt. Testet og godkjent for bruk i baderom. Riktig speil setter stilen på badet og gir både lys, dybde og romfølelse til badet ditt.


Speil 120 cm

Legg til praktisk og stilig LED-belysning for ekstra stemning. Våre speil og speilskap matcher breddene på samtlige av våre servantskap, og finnes i både rund og firkantet utførelse og med mange spennende og praktiske tilvalg bak speildørene. Komplett baderomsmøbel i hvitt med svart bordplate, inklusiv speil med topphengt LED-lys og sensor. Størrelser er oppgitt slik: Bredde X Høyde X Tykkelse Flott LED- speil i mange størrelser!


Besøk vår nettbutikk. Vi leverer over hele Norge! Stort utvalg innen speilskap, baderomsmøbler og ellers alt av utstyr du trenger til badet! Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Vanlige speil kan plasseres overalt, men har sin beste plassering på badet, på soverommet eller i entreen. Tenk først over hvilke flater du vil dekke med et speil , og kjøp deretter et som passer dimensjonene. De fleste vil har et speil i tilnærmet helfigur i leiligheten.


Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Speil 120 cm

Lyset kan dimmes, samt justering av varmegrad( fra gult til hvitt) Justeres med sensor. Speilet har innebygget Bluetooth og høytalere, som gjør at du kan spille av sanger fra din mobil. Har også en liten hyllekant hvor du kan sette små ting. Et moderne speil i en rustikk metallramme som passer perfekt til resten av den populære lubeck serien vår.


LED-speillampe Theia i blank krom. Dermed blir speilet godt lyssatt, mens rommet for øvrig får indirekte belysning. Ellos Home Speil Walle høyde 1cm. Speilskap leveres i mange ulike fasonger og former. I de fleste modeller kan speilskap leveres med stikkontakt.


Speil 120 cm

Speilet på badet er en viktig del av innredningen – både fordi det er et element som har en viktig funksjon, men også fordi speilet kan være med på å gi badet ditt en personlig look. Skal speilet være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? La deg inspirere av utvalget vårt av baderomsspeil her. Hos JYSK har vi et stort utvalg garderobeskap og skyvegarderober.


Du kan for eksempel velge et enkelt, hvitt klesskap eller en modell med dører, skuffer og speil. Noen garderobesystem har vanlige svingdører, mens andre har skyvedører.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg