mandag 16. desember 2019

Svart terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Begge gir en flott lød og nydelig fargespill. På sommerstid er terrassen kanskje den mest brukte delen av hytta – vinterstid er den dekket av snø og is.


Svart terrassebeis

Den egner seg godt for alt impregnert tre utendørs der en kulørt overflate ønskes. Terrassebeis er en silikonalkydbasert oljebeis med en høy vann- og UV-resistens. Eksempelvis terrasser utendørs, hagesnekkerier og møbler.


Les tester og omtaler før du kjøper. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! På tide å tenke på uterommet.


Svart terrassebeis

Skal du beise terrassen i år? Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. I fargekartet Fargerikes Utendørsfavoritter har vi samlet nydelige farger til ditt hjem.


Treverkets struktur vises ekstra godt hvis du velger beis. Treolje klar base liter Jotun 13- per spa Kjøp. Taksitt grunning for metalltak 3l 66- per spa Kjøp.


Svart terrassebeis

Da hjelper pigmentene til å beskytte. Med beis kan du kanskje vente etpar år med å gå over gulvet igjen. Hyttemagasinets test kårer der Gjøco sin terrassebeis til vinner. Owatrol har også gode oljer.


Slik skulle det ikke bli! Få rådene for perfekt beis. En moderne stil forsterkes med elementer i stål og betong. Terrassen er en viktig del av husets fargemessige helhet.


Svart terrassebeis

Derfor er det viktig at den tas med i vurderingen sammen med vegg, staffasje og grunnmur. Utegulv for alle årstider! Unik lød og fargespill Påføring fra 0˚C. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god slitestyrke og lød i forhold til tradisjonelle terrassebeiser.


Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbare terrassebeiser. Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Her finner du alt i maling, fra terrassebeis , gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Et strøk terrassebeis gjør treverket både vannavstøtende og beskytter mot solens nedbrytning.


Samtidig gir beisen både farge og glans, samt fremhever mønsteret i treverket. Ved behandlingen er det viktig å følge anvisningen fra leverandøren av terrassebeisen. Etter påføring må plattingen tørke godt før den blir tatt i bruk. På spørsmål om Jotun faktisk har egne produkter for det svenske og norske markedet, og om hvorvidt Drygolin Ultimate som vi kjenner fra Norge ikke er det samme som Demidekk Ultimate i Sverige, og om ikke svenske Brilliant tilsvarer norske Optimal, svarer Sæther: – Nei, produktene du nevner her er ikke de samme i Norge og Sverige.


Det betyr at behandlingsintervallene blir kortere enn normalt veggbeis, men utseende og holdbarheten blir noe helt annet enn treolje (som ikke fungerer i Norsk klima etter min oppfatning).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg