onsdag 25. desember 2019

Ramme 40x50

Ramme 40x50

Stort utvalg av Ramme 40xcm. Sjekk ut 40xRamme. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen.


Ramme 40x50

Her har vi samlet alle våre flotte fotorammer som passer til bilder som måler 40xcm. Passepartout er inkludert. Rammene våre finnes i flere ulike modeller og farger og mange av dem passer perfekt både liggende og stående. Enten du leter etter en moderne ramme i trendy farge eller en klassisk enkel fotoramme så har vi det du leter etter. Metall ramme svart, 40x50.


Svart metallramme, 40x- Svart metallramme til plakater på 40x. Små og store rammer for veggen din. Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater.


Foto- og bilderamme i plast med passpartou. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Men hvad kan man forvente til prisen.


Jeg bestilte 3x rammer og ekspedienten tjekkede ikke rammerne og de var allerede halvt pakket ne da jeg bad ham tjekke glasset. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x, 50x5 50x7 61x9 70x100.


Kjøp billige rammer på Desenio. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Denne matte aluminiumsrammen har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs.


Rammen er utstyrt med to metallhengere slik at brettet lett kan henges på veggen horisontalt eller vertikalt. Ramme 40x- Minerva Gull Stilig kvadratisk gullfarget ramme med innslag av rødt. Vi rammer inn ditt bilde for deg! Ved kjøp av tilhørende ramme vil vi ramme inn ditt bilde – for ingen ekstra kostnad.


Ramme 40x50

Dette for å sikre deg som kunde optimal kvalitet på innramming og poster, men også for å sikre levetiden til dine fremkallinger. De ulike plakatene våre er like fine å. Vil du indramme et billede eller et foto, og mangler du en ramme med målene 40xcm? Så er du kommet det rette sted.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Vi har et stort udvalg af. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. I denne kategorien har vi samlet rammer i størrelsen 40xcm.


Ramme 40x50

Disse rammene har størrelsesforholdet 2: og kan anvendes både liggende og stående. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg