fredag 6. desember 2019

Solskjerming plisse

Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet. Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov!


Ett skjema-flere tilbud fra lev.

Solskjerming til bilvindu. Moderne, minimalistisk og eksklusivt 20mm plissering- dvs. Enkelt lag stoff Stoffene kan leveres i mange forskjellige arter og. Plisségardiner er en fleksibel gardinløsning som passer nesten alle vindustyper.


Velg etter funksjon og behov. Les mer om plisségardiner fra Kid Interiør. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Fritthengende tekstil med snorbetjening (aldri lavere enn 150cm opp fra gulvet).


De fleste kjenner plisségardiner som et foldet stoff som trekkes opp og ned fra toppen av vinduet, men i dag er en plisségardin mye mer enn det.

Vi kan tilpasse dem til en rekke ulike vinduer, enten de er rette, runde, skjeve eller skrå. Enkelt å se over tekstilet (dekke f.eks. nedre halvdel). Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg.


I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør.


Fra start til perfekt finish La oss snakke sammen. Sammen med vår lokale ekspert kan du bli kjent med hele vårt produktutvalg og la deg inspirere. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Gardiner som plisse og lameller samt rullegardiner.


Den doble duken gir ekstra isolasjon om vinteren og god solskjerming når solen står på om sommeren. Vi skreddersyr etter dine behov og hjelper deg med råd ut fra muligheter, dine fargevalg og våre erfaringer. Umbra Produkter AS leverer alt innen solskjerming , samt glass og aluminium til både privat og næring.

Herunder dører, foldedører, skyvedører, vinduer, fasader og. Duette Plisse Literise AB20. Les om produktet og se bilder i galleriet her. Fleksibel løsning for solskjerming.


En av fordelene med plisségardiner er fleksibiliteten duken gir. Du kan velge å skjerme midtre del av vinduet, øverste eller nederste del. Til forskjell fra gardiner som du må dra til side for å skjerme for sollys, kan du enkelt dra plissegardinér opp eller ned.


Både internasjonalt og her hjemme er denne gardinen blant de nye trendene innen solskjerming og gardiner. To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk. Enten du vil skjerme bare noe og slippe inn litt lys eller ha et helt lystett rom, finner du garantert noe blant våre duette plisségardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg