mandag 9. desember 2019

Tudor jotun

DRYGOLIN Pluss Oljemaling - Husmaling med ekstra beskyttelse. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. En helt lys, greige farge. Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom.


Lisbeth Larsen, fargesjef og trendansvarlig i Jotun , ser trendene lenge før de fleste.

Og hun hadde rett for et halvt års tid siden, da hun fortalte oss om de kommende trendene. Hun mente vi kom til å elske mint. En dempet brunbeige tone.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem.


Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.


Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Jeg testet fargen Tudor på stueveggen, men jeg synes den ble litt for lys. Hvis jeg ønsker den samme fargen, men med mer kulør, hvilken. Dette er SÅ VANSKELIG!


Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue, soverom og jentene sitt rom. Jotun LADY svarer: Hei Olga Skal alle detaljer, dører, lister og vinduer også males ? Hvis ikke må jeg ha Jotun fargenavn eller ncs kode på hvittonen. Prøv den også sammen med vår nye farge Smooth White, – den perfekte lyse, gråbeige harmoni. Recliner Chair Nz Brun Sofa Puter Stoltrekk Spisestue Ekornes Stressless You Ikea Sofa Bed Uk Hay Tray Table Hamburg Kivik Sjeselong.


Jotun Lady´s new color chart Lady Home Living reflects a wide range of colors and styles, inspired by cultures and ideas from all continents. Jotun Med LADY Design kan du overføre metallets eleganse til malte flater, og skape ditt helt unike uttrykk.

Har ferdigmalte dører i bomull (tror jeg) og karmer i lignende farge. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Tak: I stue og spisestue: himling og taklist malt med SENS Tak, farge HVIT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg