tirsdag 24. desember 2019

Slettvoll speil

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

Velg mellom våre speil i ulike størrelser, former og farger. Slettvolls speil finnes med ulike omramminger som kan passe enhver stil. Levi speil Design: Slettvoll. Zaro speil Design: Slettvoll.


Cyril speil har en bred ramme i finert eik med kanter i heltre. Det kvadratiske speilet er et vakkert blikkfang som kan passe både i stuen, soverommet og entreen. Sort( mokka) speil fra Slettvoll.

Det er utrolig god kvalitet. Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Speil fra Slettvoll selges. Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større.


Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll -butikker i Norge og Sverige. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet.


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her!


Det kan henges dekorativt på en vegg, eller brukes som et vanlig speil. Kan i tillegg skrus fra hverandre, som vist på siste bilde. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende.

Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Slettvoll Cyril speil i værbitt eik. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Kan både henges på veggen el stå på bakken. Søkeord Skandinavisk design Slettvoll Blomingville Artwood House doctor Dansk.


Selges grunnet flytting. Vi har resultater for Slettvoll møbler til salgs til de beste prisene. Har hengt på et soverom. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. Enkel og dekorativ oppbevaring med konsollbord.


Konsollbor også kalt avlastningsbor er små bord som står inntil en vegg. De tar ikke opp mye plass, men de kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg