mandag 9. desember 2019

Liftgardin soverom

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex. Hvilke gardiner passer hos deg?


Mønstrede gardiner i ulike former.

Se de fine inspirasjonssidene våre. Liftgardiner til et hyggelig hjem. Tilpasset liftgardin Du kan få målsydd liftgardin nøyaktig etter mål, både på lengden og bredden uten at det blir veldig dyrt. Velg stoffkvalitet, farge eller mønster, om du vil ha snortrekk eller kjedetrekk, hvilken side du vil ha trekket på, om den skal monteres i tak eller på vegg.


Du kan til og med bestille stoffprøver på forhånd. Hos Princess er det mange fine design og velge mellom, både til hverdag og høytid. Når julen nå nærmer seg er en helt enkel rød liftgardin , eller en rød garding med gullhjerter helt topp for å skape julestemning i alle rom.


Kombinert med en rød julestjerne eller to i vinduskarmen er det noe av den vakreste julepynten man kan ta frem. Ser du etter nye liftgardiner?

Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.


Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom ! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid. Stort utvalg av gardiner, plisségardiner, rullegardiner, persienner og gardintilbehør Riktige gardiner og persienner hjelper deg å skape stemningen du i hjemmet. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt. Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig.


Handle trygt på jotex. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Velg blant alle våre gardiner her.


De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Gardiner er myke, men hardtarbeidende. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Vevene kan også brukes til å lage gardiner som gir deg mulighet for å mikse og matche farger og design etter ditt behov. Passer godt til kjøkken, men også til stue og soverom , men ikke i ett stort stuevindu.

Klassisk og tidløs gråfarge som kan brukes hele året. Perfekt på soverommet, men kan også brukes i andre rom hvor det er behov for solskjerming. Leveres ferdig med snortrekk. Enkel montering enten inne i eller utenpå karm.


Notte er vår mestselgende liftgardin ! Kombiner med HC Classic ferdigsydde gardinlenge i samme farge for et helhetlig og flott uttrykk. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent.


Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. Nettbutikken har også et stort udvalg i tilbehør til alle gardiner, både til vanlige gardiner, rullegardiner, og liftgardin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg