søndag 8. desember 2019

Solskjerming tønsberg

Få Gratis Befaring Nå! All vår solskjerming kan automatiseres og motoriseres. Alle produkter har års garanti! Ta kontakt med oss i dag for gratis befaring og tilbud på solskjerming. Trenger du solskjerming?


Legg inn anbud gratis og uforpliktende her!

Vi utfører alt innen glassmester- og glassarbeid. Dette betyr også at pris på markiser og solskjerming vil variere – avhengig av størrelse, funksjonalitet, material- og betjeningsvalg – og at pris bare kan gis eksakt etter en befaring hjemme hos deg. Men – vi kan love deg en konkurransedyktig pris på alle våre leveranser av markiser og annen solskjerming. Vindusmarkiser er utvendig solskjerming av vinduer. Med en vindusmarkise holder du den verste varmen ute, beskytter mot solbleking av interiør, og skjermer for direkte sol p Også det dekorative aspektet er viktig for mange, da vindusmarkiser i manges øyne hever inntrykket av husets fasade.


Med vår ekspertise, gjør vi ditt hus til det perfekte stedet å være. Våre produkter tilfører hjemmet ditt noe personlig og unikt. Med dine ønsker og vår kunnskap, finner vi sammen den beste løsningen for ditt hjem.

All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk. Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud.


Men hvordan foregår egentlig det? Torunn har nettopp flyttet, og ville ha plisségardiner til vinduene. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt.


Alt fra markiser, screens, pergola og persienner. Vil du besøke et av våre showroom? Norges største på solskjerming.


Med timer kan du programmere solskjerming og markiser til justere seg på spesielle tidspunkter på døgnet. Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter innen solskjerming og vindskjerming. Vindvakt er en sensor som styrer markisen – ved at den kjøres inn om det blir mye vind.


En solsensor kan kjøre markisen automatisk ut og inn – avhengig av om det er sol eller overskyet. Ring gratis til Tønsberg Plastic Industri nå eller skriv en. Utvendig solskjerming kan gjøre mye for ditt inneklima. Se alle våre produkter under, eller bla i vår produktkatalog for utvendig skjerming av sol og innsyn. Vi bruker cookies for å forsikre den beste opplevelsen på vår hjemmeside.


Hvis du fortsette å bruke vår side regner vi med at dette er godtatt.

Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol. The Voice-Agnes kommer hjem til Tønsberg til jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg