onsdag 11. desember 2019

Terassemarkiser

Lave fraktkostnadene! Over år med fornøyde kunder. Vi leverer terrassemarkiser produsert på mål i pulverlakkert aluminiumskonstruksjon. Duken er av 1 akryl som igjen er teflonbehandlet.


Du velger side for betjening enten du vil ha sveiv eller motor og fjernkontroll.

Velg blant standardfarger på konstruksjon, og over 1dukalternativer uten pristillegg. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Terrassemarkiser er et fint alternativ til overbygd tak over uteplassen.


En dekorativ terrassemarkise som både pynter og beskytter terrasser og verandaer. Vi har over 1ulike duker! Merk at duken på terrassemarkiser uten kassett eller toppdeksel vil samle mer støv og pollen enn duken på terrassemarkiser med kassett.


Dette gjør at denne delen av duken som alltid er eksponert eldes raskere enn resten av duken.

Dette er et sterkt argument for å velge terrassemarkiser med kassett – som Palladio. På en sommerdag kan man ønske et skyggefullt sted å flykte. Da gir terrassemarkisen god solskjerming.


Den gir sval skygge i solvarmen og lunere temperatur om kvelden. Den reduserer også innetemperaturen. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Scandic Markiser har et stort utvalg av norskproduserte terrassemarkiser som gir deg skygge i solen. Alle terrassemarkiser , vindusmarkiser og fasademarkiser fra REX kan utstyres med sterke, spesialbygde motorer. Disse skjules i markisens rør og gjør det mulig å kjøre en eller flere markiser ut eller inn, samtidig eller hver for seg. Dette gjøres med kun en enkel fjernkontroll - og uten at du behøver å gå ut! Vi leverer skreddersydde løsninger tilpasset ditt hjem.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Stort utvalg av alle typer markiser! Bestill gratis befaring.

Palladio terrassemarkise er en eksklusiv markise som kommer med kassett i ekstrudert aluminium som standard. Se priser og bestill terrassemarkiser i vår nettbutikk. Vi hjelper deg med trygge valg, og skreddersyr løsninger tilpasset dine.


Her i Norge vet vi å sette pris på sommeren, og investerer med glede både tid og penger for at sommermånedene kan nytes utendørs så lenge temperaturen tillater det. De har en kompakt og robust konstruksjon som passer for private boliger, så vel som på restauranter og butikker. Kassettmarkiser gir optimal beskyttelse, og er et eksklusivt produkt: Kassett beskytter markisen mot all slags vær, pluss smuss og. Markisen gir fasaden et forbedret utseende og et komfortabelt uteområde.


Byggmakker har et bredt utvalg av markiser. Handle på nett - hent i butikk. Vi i Villamarkisen AS vil svært gjerne komme med våre faglige anbefalinger om hvilket potensiale.


Det er slett ikke så vanskelig å montere markise som mange tror. Med disse rådene går det smertefritt å sette opp din nye markise. Lysintensiteten reduseres til et behagelig nivå og den direkte solstrålingen reduseres til et behagelig nivå.


Den kan også brukes under lett nedbør dersom en ikke ønsker å flytte selskapet inn om det skulle komme noen dråper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg