torsdag 26. desember 2019

Ramme 14x18

Ramme 14x18

Sjekk ut Ramme 14x18. Her finner du alle våre rektangulære bilderammer som passer til bilder i størrelse 14xcm. Vi har fine og stilrene rammer i høy kvalitet.


En vakker ramme kan gi både bilder og hjemmet ditt et ekstra løft. Se nærmere på vårt utvalg av rammer i denne størrelsen så finner du den som passer best for deg og dine bilder. Noen av dem er en kollasjramme og har plass til flere bilder, slik at du kan vise frem flere minner i samme ramme. Du finner også bilder som er ferdig innrammet hos IKEA. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Billedrammer i formatet 14xcm. Samtlige rammer er naturligvis af en høj kvalitet og er produceret i et slidstærkt materiale. De er desuden flotte, og de enkelte designs kan nemt integreres i de forskellige rum. Line Svart er en treramme i et tradisjonelt design, med stilren og enkel design som lar motivet stå i sentrum.


Ramme 14x18

Perfekt når du ønsker en ramme som ikke tar for mye plass, og som enkelt smelter inn i omgivelsene. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk.


I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Ramme 14x18

Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Bloomingville Ramme gull 14xcm. Dobbelt glass med gullfarget ramme og fot. Treramme Saldo Hvit er en flott hvitmalt treramme, som passer godt til deg som er på jakt etter en enkel ramme til chabby chic eller country stilen.


På grunn av sin malte hvite overflate med sjatteringer anbefales ikke denne rammen å brukes til bilder med helt hvite bakgrunner. Rammen er smal og har en bredde på mm. Linda Svart er en klassisk ramme som passer til det meste.


Ramme 14x18

BIlderammen er enkel, men har en fin vri ved at listen skråer inn mot bildet. Slik får bildet ekstra oppmerksomhet og rammen blir mer spennende. Treramme Saldo Natur er en tradisjonell treramme, som passer utmerket til barnehage- og skolebildene! Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg