mandag 2. desember 2019

Leilighet inspirasjon

Super Leilighet med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Smart innredning av liten leilighet Drømmen om større plass får mange til å flytte ut av små byleiligheter.

Med de rette grepene kan en familie bo godt i en mindre byleilighet. I hvert fall ikke for Antonsen. Men Glenn er flink til å se potensiale. Innredning av liten leilighet. Leiligheten består egentlig bare av ett stort rom pluss ba men det er likevel klart separate soner.


Leiligheten har de pusset opp selv, og da de startet, kunne de knapt se forskjell på en spiker og en skrue. Denne er laget av eikebord. Trenger boligen en liten oppfriskning?


Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme!

Malte felter, kalkmaling og ton-i. For en magisk forskjell de lune fargene har gjort med leiligheten ! Før-bildene er fra prospektet). Den unike kalkmalingen er behagelig for øyet, og gir stuen personlighet. Vårt eget kunstgalleri.


Det ser rålekkert ut, og endrer seg i fargen i samspill med dagslyset. Ildstedet er et naturlig samlingssted i enhver leilighet , hus eller hytte. Her henter vi varme og hvile året rundt, og det er viktig at vi trives med ildstedet vårt. Vi gir deg her inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn.


Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge.


Skal du kjøpe ny leilighet eller renovere din leilighet Nedenfor kan du lese om hva et Smarthus inneholder i en leilighet og hva som er viktig å tenke over. Du vil også kunne få litt ideer til hva du kan få installert for maksimal trivsel og komfort. Et samlivsbrudd gjorde at hun flyttet fra et villastrøk på Vinderen til bynære Rodeløkka for et knapt år siden. Da hun skulle pusse opp den nye leiligheten sin, lot hun seg friste av Jotuns fine farger!


Det er litt av et valg man står overfor når man skal velge mellom så mange fine farger.

Jeg valgte den matteste fargen! Grått er jo ikke bare grått, og hvitt er faktisk ikke hvitt. Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre.


Hvordan kan du få en liten leilighet til å virke større? Av Hannah Grace Taylor, 7. Boligstylist og blogger Elisabeth Halbjørhus (29) sverger til speil, lys og fondvegger for å få små rom til å virke større. Foto: Elisabeth Halbjørhus. Da Olaf og Marte kjøpte en leilighet på m² ved Alexander Kiellandsplass i Oslo, hadde de i grunnen ikke tenkt å gjøre så mye.


Utnytt alle flatene i leiligheten din og bruk veggene til oppbevaring og hyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg