tirsdag 31. desember 2019

Strai kjøkken sørlandsparken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Visste du at Norges største og flotteste kjøkkenbutikk holder til i Sørlandsparken ? Her finner du massevis av inspirasjon til farger, designvalg og smarte løsninger. Drømmer du om nytt kjøkken ? Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil.


Se alle våre kjøkkenmodeller her! Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen. Vi har blikket rettet mot fremtiden og satser på moderne, klassiske og innovative kvalitetskjøkken.


Rør i Sør AS ( Sørlandsparken Bademiljø) Høyde Teknikk AS. Vi har et bredt sortiment og kan tilby alle stilarter og prisklasser, alt fra moderne løsninger til klassisk eleganse. Besøk oss gjerne for å få en kjøkkenopplevelse helt utenom det vanlige! Med seg har hun et team av erfarne og dyktige kolleger. Sammen med gode samarbeidspartnere inviterer vi til bolig- og inspirasjonsmesse i Avenyen, Sørlandsparken.


Vi byr på spennende utstillere, lekre smaksprøver, giveaways og konkurranser med flotte premier! Barnekino, ballongkunstner og. Kjøkken og kjøkkeninnredning direkte fra vår produksjon i Søgne. Rimelige kjøkken med høy kvalitet!


Påmelding på inspirasjonsmesse. Det er en høyst oppegående jubilant med rundt ansatte. Produksjon av kjøkken , bad og garderober foregår på Strai like nord for Kristiansand. Tusen takk til alle som deltok på inspirasjonsmessen vår i butikken i Kristiansand. Nærmere 8tok turen denne solrike søndagen.


I hele oktober har de. Og ikke uten grunn: Denne positive damen forteller engasjert. Til de første 5 som kjøper kjøkken , er der ytterligere skikkelige overraskelser på toppen. Våre erfarne medarbeidere hjelper deg med å virkeliggjøre drømmen om ditt nye kjøkken , bad og garderobeløsninger.


For å gi deg god hjelp til planlegging av ditt nye kjøkken må du avtale et gratis og uforpliktende møte med oss. Vår butikk i Kristiansand finner du i Sørlandsparken , nærmere bestemt i Avenyen. Det er et stort antall parkeringsplasser direkte utenfor butikken.


Butikken ligger mellom Strai kjøkken og bad og Slettvoll.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg