fredag 13. desember 2019

True grace duftlys

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag! Shop duftlys hos Wakakuu. Motebransjens mest eksklusive merker.


True grace duftlys

Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. Reserver på Grace , Karakol. Bekreftelsen kommer med en gang. Helt eksepsjonelt nydelige dufter i vakker emballasje.


Lyset fyller rommet med en eksotisk blanding av bergamot, ingefær, sedertre og patchouli som minner om de aromatiske duftene fra Portobello Road markedet i Notting Hill, London. Håndlaget i Wiltshire, England. Ca timer brennetid. Alle duftlysene er laget av 1 naturlig voks og blir levert i en vakker glasskrukke med luksuriøs emballasje. Velkommen til Studio Mollis!


True grace duftlys

En forførende søt og sexy duft med noter av fiken, rose, sedertre og muskat sørger for en herlig stemning i rommet. Kommer i en fin håndblåst glassbeholder. Blandingen av krydrete urter og frisk eukalyptus gjør dette til en behagelig duft som hjelper til å lage en avslappende atmosfære i rommet du plasserer den i. Samme duft finnes også som duftpinner.


Våre duftlys får du i vanilje og lavendel samt crisp champagne og mange andre dufter. Brennetid på opptil timer. Bra priser, ingen reservasjonsgebyr. Lyset er støpt for hånd i en sinkbeholder og inneholder kun naturlig voks. Se bilde for duftnoter.


True grace duftlys

Nydelige duftlys med mange forskjellige dufter, se utvalget vårt på keiserensnye. Plasser et deilig duftlys i hjemmet ditt og skap en lun atmosfære. Levende lys gir oss en stemning av avslapping og kos. Rolfsen er regionens største. True Grace , Essence of England.


Perfekt i mørketiden. Produktet er blitt lagt i handlevognen Møbler. Første gangen du brenner lyset, brenn lyset til hele overflaten er flytende, før du slukker. I dag har vi fått en nye leveranse med mange av de gamle og endel nye magiske dufter.


Jeg klarer nesten ikke å velge meg ut en favoritt, selv om jeg synes at RosmarinEucalyptus er over the top drop dead fantastic! Julelukten er også helt utrolig. Denne lukter helt som modne norske epler. Denne uken har vi også fått noen nyheter.


Noen gamle favorittdufter og noen vi håper kan bli en ny favoritt. DK er en concept store i Store Kongensgade i København. A smoky blend of wood.


Linneas Hage er en veletablert nettbutikk med hovedfokus på klær og ineriør som du ikke finner over alt. Vi liker å blande gammelt og nytt, og elsker vintage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg