tirsdag 17. desember 2019

Uno kjøkken

Uno er en ”kameleon-modell” som tilpasser seg omgivelsene. Skreddersy ditt norskproduserte kjøkken med års garanti i dag! Eksklusive kjøkken som skaper glede og nytelse i hjemmet. Skapt med hendene, hodet og hjertet.


Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer, vakre og funksjonelle skuffelameller, samt en høy sokkel med mulighet for å utnytte plassen fra gulv til benkeplate fullt ut. Med farger å velge blant og lette, renholdsvennlige flater et dette en ultra-praktisk kjøkkenmodell! Arne Munchs kjeller i Lyngby.


Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler.

AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Vi har resultater for Utstillingskjøkken til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.


Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak.

Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene. Det ødelegger kjøkkenet , og dere vil nok ikke bli fornøyde. Det nest billigste vil nok være å selge det på Finn, og kjøpe nytt kjøkken.


Et rum til uforfalsket nydelse. Det var et skulpturelt møbel. En spejling af det gode liv. Og en vision om at berige hver eneste kunde med en daglig tilfredsstillelse. Et elegant kjøkken hvor de perfekte og rette linjene i designet skaper et helt eget særpreg.


I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Materialer av høyeste kvalitet, med rene linjer og skrå kanter. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


Utforsk en av våre mest elegante og luksuriøse serier til dags dato.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg