mandag 23. desember 2019

Ramme med dybde

Ramme med dybde

Fraktfritt over 3kr. Med en boksramme forstås en ramme med dybde pga. Vi har et stort udvalg af lister til boksrammer i forskellige farver, materialer og tykkelser – nogle til enhver kontekst og smag.


ArtistLine Canvas med ramme , utv. D rammekasse med glass og løs trekasse. Er meget godt egnet til 3D teknikker og prosjekter med for- og bakgrunn. Feil brukernavn og eller passord! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk.


IKEA - HOVSTA, Ramme , bjørkemønstret bjørk, Du kan ramme inn bildene på flere måter: helt fremme ved glasset, eller du kan bruke innsatsen for å gi dybde. Du kan også ramme dem inn med eller uten passepartout. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Passepartout er inkludert. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner.


Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år.


Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. Mange riktig flotte bilder følger ikke standardmål og passer derfor ikke i en standardramme.


Ramme med dybde

Rammer på mål i vårt rammeverksted. Kanskje du liker å ta panoramabilder? Eller kvadratiske bilder? Det betyr ikke at du må gi opp håpet om å en gang få bildene i glass og ramme. Løsningen er å bestille ramme med dine egne mål.


Til rammen passer billeder i målet 10xcm. Fotorammen er i hvid malet træ og kan både stå og hænge. Total mål på ramme : ca. Ramme 10par (en plint) for Krone plinter serie dybde 22mm. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Trefigurer og treartikler på nett.


Ramme med dybde

Produktet ble lagt til kurven din! Det spesielle med disse rammene er den økte dybden på mm som gir ett bastant og distinkt utseende når de henger på veggen. Kilrammens profil er 44xmm. Rammen er laget av furutre med skråskjærte hjørner og blir levert med kiler. Lerretet er festet på baksiden av rammen slik at ikke spiker eller stifter synes.


Shadows rammer med skygge effekt. Der er god afstand mellem glas og passe partout, hvilket giver en god dybde i indramningen og lader teksten på glasset kaste skygge ned på passe partoutet. En helt unik og eksklusiv indramning til dit foto.


Ramme med dybde

Vi er stolte af at kunne give dig professionel inspiration og en udførlig opmålingsguide, så du kan få den rigtige ramme med hjem. Søger du en specifik ramme eller indramningsløsning, du ikke kan finde på hjemmesiden, er du meget velkommen til at kontakte os, og høre hvilken løsning vi kan tilbyde dig. Til prosjekter kan Stansefabrikken også levere løsninger hvor flere skap er montert sammen med en felles front. Rammene kan kun brukes sammen med ny front.


Teknisk spesifikasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg