torsdag 26. desember 2019

Speil bergen

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre.

Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større gulvspeil. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og.


Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt utvalg av kunst og innramming til private og bedrifter over hele landet. Speil er en flott interiørdetalj som skaper lys og rom. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom.


Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Tilskjæring av glass, plexiglass og speil.

Montering av ruter, vinduer og dører. Skifter ut punkterte og knuste ruter. Vi er din glassmester i Bergen ! Speil gir små rom følelsen av å være lysere og større. Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer.


La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Speilet er med på å løfte designet på badet ditt.


Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Beste Priser På Speil. Bergen Glass jobber bredt innen faget og har ofte jobber innen glassarbei bytting av vinduer, rekkverk i glass og interiørglass som dusjevegger, kjøkkenglass og den slags lignende.

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat ved å klikke her! Et fantastisk, flott, rundt, speil ! Dette kan være alene, eller man kan sette flere sammen. Finnes i en større størrelse. Lekkert med flere speil i gruppe!


Ofte kraftige speil som krever litt plass rundt seg. Speil som i mange tilfeller har utskjæringer og mønstre, flotte detaljer. Speil man gjerne tenker kunne tilhørt en svunnen ti men som har blitt populære og passer godt inn i mange av dagens interiørstiler.


Rundt speil med metallramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Speil leveres i mange ulike fasonger og former. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg