onsdag 18. desember 2019

Polariserte glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Når du skal kjøpe polariserte solbriller med styrke, må vi forklare hva de gjør med lyset, og da må vi begynne med å forklare hva polarisering er.

Vi har et stort utvalg solbriller fra mange kjente merker og designere. Kjøp dine solbriller hos Synsam. Våre solbriller med polariserte glass Hos Specsavers kan du velge fargede og polariserte glass med uv-filter i alle våre innfatninger. Hos oss tilbyr vi solbriller til herre, dame og barn, og polariserte glass får du både med og uten styrke. Fargede glass til solbriller med styrke finnes i helfarger eller graderte farger.


De forskjellige fargene har litt forskjellige egenskaper: Et brunt glass vil for eksempel gi forbedret kontrast og dybdeoppfatning, mens et grønt glass gir forbedret fargegjengivelse og virker beroligende for øynene. Av den grunn er polariserte solbriller det perfekte valget ved aktiviteter som fiske, bilkjøring, skigåing og andre utendørsaktiviteter. Våre standard solbrilleglass er av topp kvalitet, men skal du bruke pilotsolbrillene dine i miljøer med mye gjenskinn, som på sjøen eller til bilkjøring, anbefaler vi polariserte glass som reduserer refleksjo-ner.

Vanlige solbrilleglass stopper kun lyset som kommer ovenfra. Dette gir deg mer komfortabel sikt, og forbedret dybdesikt. For eksempel bruker fiskere ofte polariserte glass. Disse glassene tar bort, eller minimerer refleksjoner fra vannspeil i veien - eller fra vinduer og andre biler. Alle Specsavers-briller leveres med enstyrkeglass inkludert i prisen.


Med våre glass er du sikret det beste for dine øyne. Solbrillene har polariserte glass som filtrerer bort reflekterende lys fra f. UV400-beskyttelse innebærer at glassene beskytter øynene dine fra alle skadelige UV-stråler – både UV-A og UV-B. På bildet ser du Uten til venstre og Med til høyre.


Du kan også bevege musen frem og tilbake over bildet for å få en bedre følelse om polarisering. Bruk briller med god utluftning for å hindre dugg. En fordel å kunne skifte glass etter lysforholdene. Glass av polykarbonat beskytter øynene mot kvist og staver. Goggles gjør kjøringen både sikrere og mer behagelig for øynene.


Med goggles er god utlufting og antidugg meget viktig. Polariserte glass fjerner reflekser fra snøen. Da ser du skavlene og humpene bedre.

Skibrillene bør sitte tett inn mot ansiktet slik at du ikke får snø inn på øynene om det skulle være snø i luften. Husk at UV-strålene er like sterke selv om solen ikke skinner fra klar himmel! FARGESKIFTENDE GLASS. Fargeskiftende glass er den kommersielle betegnelsen på fotokromatiske glass , og produseres av merkevarer som Essilor, HKO, Hoya og ZEISS.


På SmartBuyGlasses kan vi tilby flere modeller av solbriller med fargeskiftende glass , inkludert de bestselgende Oakley Radarlock Path, Rudy Project Magster og Serengeti Tosca. Ikke alle solbriller er like Bedre syn forklarer hva du bør vite om UV-beskyttelse, fargeskifting, speilglass, polariserte glass og mere til, for å finne de rette solbrillene for dine personlige behov. Han påpeker imidlertid at man kan oppleve at man ikke ser like godt dersom man ser på eller gjennom andre glass som også har polariserte filter, som for eksempel glasset på mobiltelefoner eller bilruta. Under dette er et lag der felter endrer sin polarisering ved elektrisk spenning. Disse skjermene kan få mindre kontrast eller bli uleselige om vi bruker briller med polariserende glass i feil retning i forhold til de polariserte flatene.


Det er også hendig med solbriller når du kjører bil, hvis ikke er det lett å bli blendet av sola, og da er det viktig med mørkt glass. Som vi har nevnt er den viktigste funksjonen til et par solbriller, at de beskytter øynene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg