fredag 6. desember 2019

Smarte kjøkkenløsninger liten plass

Både skuffer og skap tar opp ekstra og unødvendig plass på kjøkkenet, da disse må åpnes utover. Har du et smalt og lite kjøkken, kan derfor skyvedører være et mye bedre alternativ. Monter for eksempel skyvedører under kjøkkenøya, eller hva med å skjule hele kjøkkenveggen med. Selv om skråtak spiser litt av plassen du har til rådighet,.


Men med smarte løsninger kan man leve godt på liten plass.

I Bulthaup-kjøkkenet bgjøres den ellers ubrukelige veggen bak kjøkkenbenken om til smart oppbevaringsplass, med funksjonelle veggbokser til alt fra kniver og skjærefjøl til krydder og oljer. Og når du lukker boksen er alt ute av syne – og ute av sinn! Har du noen smarte kjøkkenløsninger du selv har kommet på, stort eller smått, som du gjerne vil dele med andre?


Send gjerne tips og bilder til til journalisten. Vi har tidligere skrevet om lesernes smarte tips til avfallssortering: Se bilder og tips i artikkelen om lesernes beste løsninger. Smart for små kjøkken!


Gode kjøkkenløsninger trenger ikke ta stor plass.

Du trenger kanskje mindre utstyr enn du tror, det gjør også hverdagen lettere. IKEA har for eksempel mange gode multifunksjonelle møbler og kjøkkenløsninger for små kjøkken hvor det er kamp om plassen. Kjøkkenfirmaer gir tips og løsninger til hvordan man utnytter plassen på kjøkkenet optimalt. Det kan du lese mer om her. Har du liten plass på kjøkkenet gjelder det å se mulighetene.


Resultatet for deg, er at du skal få hensiktsmessig plassering og mest mulig plass til det du trenger i hverdagen. Over ser du vår hendige benkeforlenger på hjul. Skulle ønske jeg hadde: mer skapplass, god plass til ALL kildesortering, kjøkkenmaskin på hylle som kan dras ut fra skap.


Luksusønsker dersom vi hadde stort hus og ikke liten leilighet ville vært noe av det du lister opp: stort kjøleskap og fryser, dobbel ovn, osv. Jeg er litt usikker på om jeg ville hatt innebygd kaffemaskin osv. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av.


I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass. Alt i en bolig må ha en adresse. Har du glemt å finne en fast plass til støvsugeren i et skap for eksempel, vil det trolig irritere deg i ettertid hvis den må stå fremme.


Og du kan få selskap mens du lager mat!

Som tilbehør til Organizer kan du få både kroker og holdere i stål, som festes på baksiden av enden. Uansett hvilken løsning du velger, får du praktisk og smart kjøkkenoppbevaring. Få plass til kokebøkene dine. Bruk enden til å få plass til kokebøkene dine, med en fin hylle i eik og en stålbøyle. Buet trapp med bøylimte vanger fra Trappekompaniet.


Her gir vi deg en liten. Det er særlig to ting det syndes mot når det gjelder regler knyttet til trapper, og det er kravet om. Kanskje ser du vask og armatur som en liten post på kjøkkenbudsjettet, og det kan de også være. Velger du en nedfelt stålvask og en enkel armatur, er det mange penger å spare. Drømmer du derimot om en underlimt vask som er integrert med bordplaten, tar den mer plass i kjøkkenbudsjettet.


Ikke alle ønsker, eller har mulighet til, å ha en stor kontorpult stående på soverommet eller i stua. Ved å utnytte veggplassen maksimalt, kommer du langt med en liten og nett kontorpult. Invester i møbler som er løftet fra gulvet med enkle, slanke ben.


Det er også lurt å velge møbler som er lette å flytte rundt på hvis du trenger å gjøre forandringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg