fredag 27. desember 2019

Skreddersøm

Erfarne skreddere som lager profesjonell skreddersøm fra bunnen av - ikke målsøm. Møter kunder i Trondheimsveien 11. Avtal et uforpliktende møte først. DØRER TILBEHØR OM SKREDDERSØM Om våre dører Våre forhandlere Kontakt oss.


RørosHetta kommer i mange ulike former og metaller. Stålhettene er behandlet mot fingermerker og kan lakkeres i alle mulige farger.

Vi har høvlet spesialtilpassede kledninger og paneler i over år. Vi lager akkurat den profilen du ønsker deg. Les mer om skreddersøm. Vi reparerer plagg og tekstiler.


Tilpasser dressen og kjolen, og mere! Vi puster nytt liv i ditt favorittpar. Ved å levere individuelt tilpassede produkter, kan bedrifter i Norge styrke sin posisjon og være en kilde til vekst.


Masseprodusert skreddersøm innebærer også at man oppnår tre mål samtidig, høy grad av kundetilpasning, rask responstid og lave kostnader. Vi lytter til dine ønsker og behov, bruker vår kompetanse og erfaring, gir rå innspill og veiledning og i samarbeid skaper vi en hytte som du blir 1 fornøyd med.

Det blir en unik hytte som du selv har vært med på å utforme. Røros Produkter AS har sammen med tre andre bedrifter på Røros, vært med i et utviklingsprosjekt som het ARMS, arena for masseprodusert skreddersøm. Resultatene og teorien fra dette, ble samlet under portalen cityindustrial. Firma, lag og foreninger, seniorer, skolekorps, idrettslag. Skreddersøm og lakkering i valgfri NCS, kobber og messing.


Uansett reise eller tur så gjør vi alltid vårt. Ofte handler det om å flytte et par vegger, sette inn en ny dør, og så toppe det hele med et strøk maling etter kundens ønske. Hos Nybo Kjøkken skreddersys alt! Når du handler kjøkken, bad eller garderobe hos Nybo Kjøkken, skreddersys alt til din løsning.


Aquateknikk tilpasser, installerer og vedlikeholder fôringssystemer i det norske oppdrettmarkedet. Rask respons og topp kvalitet i utførelsen er vårt løfte til kundene. Vi vet at ingen oppdrettsanlegg er like. Derfor skreddersyr vi løsningene til hver enkelt kunde.


Klassiske plagg som dress, skjorte og skjørt bør være i basisgarderoben til alle og enhver. Det er imidlertid ikke alltid like lett å finne det perfekte plagg til din kropp, og vanlig skreddersøm er for mange veldig kostbart. Nå trenger du ikke lenger å dra utenlands for å få klær til din figur.


Vår systue syr tilpasset skreddersøm for herre, dame og barne. Vi utfører også reparasjon. Kjoler eller dresser som plutselig.

Petal AS vil gjerne være med på å løse utfordringer og realisere dine ideer. Filosofien er å levere skreddersydde system som er enkle å montere og. Da får vi det sikkert til! Har vi ikke prøvd det før?


Det er slik vi tenker på når vi på Melby får en utfordring. Det innebærer at vi driver med skreddersøm i både stor og liten skala, og innovasjon gjennom både små justeringer av det eksisterende og total nytenking. Arkitekter Vi har samarbeidet med flere arkitekter.


Med finansiell skreddersøm finner vi løsninger som gjør at du kan kjøpe deg drømmeleiligheten i Heimdalsporten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg