onsdag 4. desember 2019

Landlig kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sjekk ut Kjøkken Landlig. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn landlig kjøkken hvis du ser nå.


Et landlig kjøkken kan se ut på mange måter. Det landlige eller det tradisjonelle kjøkkenet oppleves ofte som litt gammeldags og romantisk i uttrykket.

Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon. Tradisjonelt og landlig – BODBYN offwhite Med BODBYN fronter får du en tradisjonell stil på kjøkkenet ditt, men med alle funksjonene og bekvemlighetene et moderne kjøkken skal ha. BODBYN har mange og forseggjorte detaljer, som gir kjøkkenet en unik stil.


HITTARP kjøkkenfronter har en myk hvitfarge og vertikalt mønster som gir en følelse av tradisjonelt håndverk – og skaper et personlig kjøkken med varm, landlig sjarm. Jeg har det siste året vært ganske så bestemt på at jeg skal ha et grått kjøkken , som er enkelt og minimalistisk. Den siste tiden har jeg imidlertid dreid mer og mer mot hvitt og landlig , slik planen opprinnelig var. Men helt bestemt er jeg ikke enda.


De to variantene avbildet her, har flere elementer som jeg liker veldig godt.

Et stort landlig kjøkken kan gjerne deles i flere soner, slik at spiseplassen bli mer intim. Inntil langbordet er det hyggelig med en godstol og en slagbenk med puter. En langbenk uten rygg rommer mange, mens stoler i ulike stiler er sjarmerende. PNE HYLLER: I et landlig kjøkken trenger du ikke å gjemme vekk alt i skuffer og skap.


Her er mulighetene uendelige for å skape et dekorativt og personlig uttrykk. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken.


Med Kvadrat fra HTH får du kvadratiske utskjæringer på skapdørene som du kjenner fra et landlig kjøkken. La deg inspirere av vårt utvalg av spennede kjøkkenløsninger i landlig stil. Ta gjerne turen innom vår butikkutstilling for en uforpliktende. Hovedelementet i et klassisk kjøkken er profilerte skapdører med freste rammer og små, fine knottehåndtak.


Sammen med en benkeplate i massivt tre eller polert granitt signaliserer materialene kvalitet, som tåler hverdagens utfordringer. Lev Landlig , Oslo, Norway. Herskapelige herregårdskjøkken med sprossede vitrinedører, pilastere, kronlister og detaljer i keramikk eller blanke metaller. Kombiner den med for eksempel marmor og messing eller krom for en mer klassisk moderne stil. Eller lag et lunt og koselig landlig kjøkken med benkeplate av heltre, dekksider med riller og mer rustikke handtak og.


Vi ønsket at kjøkkenet skulle gjenspeile at vi som bor her er i 30-årene, og at det var et gårdskjøkken, derfor ville et minimalistisk kjøkken med høyglans bli helt feil.

Vi hadde også en del gamle møbler og nips som vi ville skulle gli naturlig inn i stilen. Selv om den kalde, moderne stilen har tatt mange med storm, er det fortsatt mange av oss som tviholder på den varme, hjemmekoselige interiørstilen. Og hva er vel koseligere enn et skikkelig landlig kjøkken med lyse farger, trebenker, åpent ildsted og en hyggelig spiseplass? Laminatgulvet var mørkegult, og stjal mye av lyset som kommer inn gjennom kjøkkenets eneste vindu.


Nå er det linoleumsfliser i delikate farger, sandgul og turkis. Romantikk i landlig stil. Vitrineskap med rette og kryssende sprosser gir spennende effekter.


Med skreddersydde vegghyller for frittstående montering og vakre karmlister kan du skape et fantastisk stemningsfullt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg