mandag 2. desember 2019

Tundra solskjerming

Sjekk ut tundra solskjerming. Søk etter tundra solskjerming på den nye KensaQ. Eldirekte har fast lav frakt på 29kr - Se vårt utvalg her. Vi har lynrask levering, stort utvalg og god service.


Solskjerming til bilvindu.

Kassetten har et mål på 55x60mm. Tundra Mini – Utvendig screen. Mini Screen er det naturlige valget til åpningsvindu. Med liten kassett og sideskinner som monteres direkte på vindusrammen, følger solskjermingen med vinduet når du åpner det.


Vårt forhandlernett er landsomfattende. Alle våre produkter skreddersys etter behov og ønsker. Vi har egenproduksjon av innvendige solskjermingsprodukter der alle våre ansatte i produksjonen har lang erfaring fra bransjen.


Når den ikke er i bruk, forsvinner den nesten helt, og i bruk dekker den bare glasset.

Konstruksjonen er kompakt, den er markedets minste utvendige solskjermingsprodukt. Trenger du solskjerming? Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Vi har stort utvalgt av solskjerming hos Felleskjøpet.


Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Vi held oss oppdaterte med nyhetene innan kvar varegruppe, slik at vi kan hjelpa kundane våre med det best tenelege produktet pr. Jeg kommer til å delta i diskusjoner rundt solskjerming på dette forumet fremover. Vil du besøke et av våre showroom?


Scandic Markiser har et stort utvalg av produkter innen solskjerming og vindskjerming. Norges største på solskjerming. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt. Men hvordan foregår egentlig det? Torunn har nettopp flyttet, og ville ha plisségardiner til vinduene.


Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Den kan seriekobles i rekke med en motor og det er også mulig å dekke hele etasjehøyder.

Ditt søk på tundra ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Jeg fikk bekreftet at de kunne levere bredder på 55-59cm, trodde motorene var bredere jeg. Det stemmer at motorene er lengre.


Les mer om solskjerming. Vi tilbyr både innvendig og utvendig solskjerming som passer for alle type vinduer og størrelser, både manuelle og motoriserte. Sammen finner vi den løsningen som passer aller best for deg og ditt behov. Foretaket har ingen registrerte ansatte.


Er noe feil på oppføringen? Det betyr at du som kunde får et produkt i toppklassen fra en produsent som utvikler produktene for norske forhold. Innvendig solskjerming. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter.


Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Vental er valgt til å levere solskjerming til den nye Fosshagen Barnehage i Songdal.


Vi skal levere ca stk store zip screens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg