tirsdag 10. desember 2019

Trebitt terrassebeis shimmergrå

Merkevarene til lave priser. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Vi anbefaler å besøke din nærmeste Jotun-forhandler og se beisfargene der. Nedenfor kan du se, laste ned pdf-versjon og bla i fargekartet. Sommersesongen er her og det er tid for å pleie terrassen.


Mange går i gang uten å sjekke hva som er enklest og gir det beste resultatet.

Få gode tips i denne saken! Her er de syv vanligste feilene du bør unngå 1. Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og. Les tester og omtaler før du kjøper.


Gjenta behandlingen hvis gulvet er veldig skittent eller har flere lag beis. Unngå at underlaget tørker opp under behandlingen. Rester kan forringe beisens kvalitet og levetid.


Rull over to bord av gangen.

Få uteplassen slik du vil, på enkleste måte! Beisen gir effektiv beskyttelse mot fukt, sopp, alger og lysnedbrytning, samtidig som den motvirker sprekker i treverket. I vårt fargekart finner du fjorten spesielt utvalgte og flotte farger.


Farger som forskjønner treverket samtidig som det beskytter. Du kan se oppstrøksprøver hos våre forhandlere. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. I fjor bestemte vi oss for å gjøre noe med det.


Trebitt -serien, og vi gikk for fargen Shimmergrå. Det ble utrolig fint! Velg blant terrassebeis i forskjellige farger fra leverandører som Jotun. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer.


Dette er en lys og litt kjølig gråtone. Stort utvalg av maling, lakk og beis. Maling for innendørs og utendørs bruk. Terrassebeis , zinkspray, colorspray og rustmaling fra Hammerite.


Skap et deilig uterom på terrassen! Med god harmoni mellom farger på fasade og terrasse, kan du nyte late sommerdager til det fulle! Nå vil vi ha det like koselig og stemningsfullt ute på verandaen og terrassen som inne i stua.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.

Skap ditt egne lille Italia på uteplassen, med lune rustikke farger, bugnende drueranker, oliventrær og vakre lykter. Alle hovedfarger har en anbefalt terrassebeisfarge. Ikke glem dette: Huskeliste før du maler huset. Fargene du velger på dører, vinduer og staffasje setter et personlig preg på huset. Hvorfor er det viktig å vente til treverket er tørt?


Fordi vått treverk ikke trekker til seg verken beis eller olje på riktig måte, og du kan ende opp med å låse inne fuktigheten i treverket. Fuktig treverk kan råtne etter en stund og hensikten med terrasseolje eller terrassebeis er nettopp å hindre dette. TREBITT Oljebeis inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


Ved å beise rett på uten å grunne får TREBITT Oljebeis frem den vakre strukturen og spillet i treverket - samtidig som den pleier og beskytter treverket mot sol, vær og vind. Terrasserens, terrassebeis , terrassefornyer, terrassevask, impregnering. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk.


Opptil tre års vedlikeholdsintervall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg