torsdag 19. desember 2019

Store putevar 70x100

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Store putevar 70x100

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Putevar - Alltid mange varianter. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Start natten med å legge hodet ned på en pute med et deilig mykt putetrekk. Et behagelig putetrekk er viktig for søvnkvaliteten. Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt Kun Online sortiment. Butikken har ikke Kun Online produkter på lager, det må derfor forventes en leveringstid på 4-virkedager før varene er klar til henting i butikk.


Dype toner i oker luner både kropp og sjel i kjølige vintermåneder. Og under en fin bomull behandlet for å få frem den ekstra gode følelsen er det bare å kjenne på hvilepulsen. Den ekstra fine bomullen i putevaret har en krinkeleffekt som betyr at stoffet trekker seg sammen og gir et naturlig avslappet uttrykk.


Puter uten helseskadelige kjemikalier. Flere funksjoner og størrelser. Store bilder passer like godt i mindre leiligheter som ikke har plass til en stor bildevegg, som i store rom som kan ha behov for et større kunstverk. Ved å bruke et stort bilde kan du sette stilen for interiøret i hele rommet og knytte det sammen med en rød tråd ved å velge en design i samme fargeskala som andre deler av rommets interiør.


Stort utvalg putevar og putetrekk til hodeputer. Mange farger og størrelser. Bestill på nett, hent i butikk eller på nærmeste postkontor.


Hei Jeg har også kjøpt de store hotel putene, fra Obs til 3og en fra KId på salg kr 199. KID på Torgata har masse forskjellig putetyrekk i størrelse 70x1fra kr til 149. Også jeg var innom Hansen og Dysvik på Pilestredet idag, hvor de hadde også 70x1pute trekk, men bare i hvit farge.


Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull. Det er dine behov som bestemmer hvilken hodepute som passer deg best. Derfor har vi et stort utvalg av puter i forskjellige materialer og i forskjellige prisklasser. Handle enkelt online hos ellos.


Et avslappet og naturnært design. Du kan lese alt om våre forskjellige typer puter og finne den puten som dekker dine. Les mer om Høie sateng putevar. Jeg har bare store putetrekk, men små puter :tristbla:. Se også relaterte produkter for flere andre putevar , og storputer.


Produktene er testet mot helseskadelige stoffer, og er derfor Øko-Tex Standard 1- sertifisert. Hos oss finner du sesongens putevar og putetrekk av beste kvalitet. Velg blant størrelse 45x50cm, 50x70cm eller 70x1cm. Og finn din favoritt i et utvalg som spenner fra klassisk design til moderne mønstre.


En stor og behagelig hotellpute burde alle som liker å lese på sengen ha! Høie = komfort med god samvittighet. Bærekraftig sengetøy, som samtidig er mykt og har høy kvalitet. Frøya har et enkelt og delikat design i duse, lekre farger hvor alle kan velge sin favoritt.


Ensfarget hotell putetrekk str 70x1cm. C-cup = stor byste D-cup = meget stor byste. Putetrekk skal matche, eller komplementere, fargene på sengetøyet og annet interiør i rommet.


I tillegg er det viktig at et putevar er av god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg