tirsdag 31. desember 2019

Skap i gangen

Stort utvalg av skap hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Skapene fås i ulike stiler, så du garantert finner et som passer inn hos deg. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Alltid lave priser og et stort utvalg!


En ryddig og innbydende entré er kanskje noe vi alle ønsker, men som kan være utfordrende i en travel hverdag.

Sko, jakker og andre saker tar mye plass, men med smarte oppbevaringsløsninger og møbler får du orden i gangen. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


PLASSBYGDE SKAP I GANGEN. Håper alle hadde en super farsdag i går ? Vi feiret dagen på hytta. Det er så høsttrivelig og superkoselig å sitte inne i varmen fra en knitrende peis med noe varmt i koppen når hvite bølgetopper farer forbi på utsiden. Hos Kvik finner du lekre og geniale garderobeløsninger og oppbevaringssystemer til entreen, vaskerommet, gangen og andre rom der du trenger å få ting ut av veien. La alt få sin dedikerte plass, så blir det en fornøyelse å få tingene i et system.


Ryddingen blir både enklere og går raskere – ja, den blir kanskje ikke en gang nødvendig! Siden gangen er såpass smal er det lurt å velge skap som ikke er så dype. Et godt alternativ til garderobeskap, kan være kjøkkenskap som fås i flere høyder og dybder. Det gjør det lettere å finne en løsning som passer til akkurat ditt behov.


Hva er vel bedre enn å få ryddet bort alle skoene som flyter utover i gangen ? Et skoskap er et praktisk oppbevaringsmøbel, men kan også samtidig være et lekkert element i inngangspartiet.

Skoskap skal også ta vare på skoene dine. I skoskapene fra IKEA får skoene dine den ventilasjonen og plassen de trenger, slik at de holder seg fine. Skohyller er ryddig og kjempesmart. Kan evnt gjemmes inni skap.


Bruk alltid minst et speil i gangen. Dette øker romfølelsen, gjør rommet lysere og det har en praktisk betydning, og ikke minst det ser flott ut. Forsøk å ikke overmøblere gangen din, tenk over hvor mye du trenger å oppbevare og hvor mye plass du har.


Et klesstativ i tre skaper et varmt uttrykk og har du plass bør du investere i en liten krakk eller en benk. Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer inn i hjemmet ditt. Det er hyggelig å komme inn i en gang som både er ryddig og fin, så går du med planer om å gjøre noen forbedringer er det bare å sette i gang.


Her får du noen tips til smarte og billige løsninger det er lett å ta tak i. Pentagonal skap er det mest populære alternativet for installasjon i gangen. Dette kan være som svingende modeller med tradisjonelle dører, eller modeller med dørkammer. De to vegger i skapet er satt i en vinkel på ° og har en god passform, og sideveggene er satt vinkelrett på hver vegg, som grenser til hjørnet, og er vanligvis ganske vidt.


Når du skal velge nytt skap er det viktig at det passer inn i hjemmet ditt. Garderobeskapet skal ha rett look, vakker farge og være lagd i riktige materialer. Men det er minst like viktig at innredningen av garderoben passer deg og din livsstil.


Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Yttertøy er noe av det som tar mest plass i gangen , så derfor er det viktig å sørge for rikelig med hengeplass til yttertøy for store og små. Har du knagger i ulike høyder, kan barna selv henge fra seg jakker og utedresser. Med dype skap med skyvedører kan du skjule alle jakkene, og skape et mye ryddigere inntrykk.


Ikke bare er gangen et mye trafikkert rom som skal fungere for alle boligens beboere, men den er også det rommet man som gjest i huset aller først legger merke til. Da sier det seg selv at det ikke skaper et spesielt godt førsteinntrykk om alt ligger og flyter med en gang man tråkker over dørstokken. Sko kan enkelt trekkes ut av skuffen, og klær fjernes enkelt fra krokene og tas på. Skap et hyggelig førsteinntrykk. Et skap med åpne fasader vil være et godt alternativ for en liten gang.


Et smalt høyt skap i gangen lagrer mange ting som er vanskelig å plassere andre steder. Hovedtrekk ved et slikt møbel er multifunksjonalitet. Utformingen av skap varierer i innvendig fylling og typer dører. For å kunne bruke en smal modell for plassering av ytterklær som henger på bøylene, er en betydelig avdeling spesielt dedikert. Gjem bort rotet bak delikate hvite skyvedører og få et renere uttrykk i gangen.


Flexi slim fås i hvit, sort, eik, oak sanremo sand og vulkangrå. Oppbevaring av sko er en annen utfordring som gjerne blir undervurdert under planleggingen av garderobe i gangen. Kasser er superpraktiske til oppbevaring av ting som ofte er i bruk, men som gjerne blir flytende rundt i gangen : Ekstra sko, hansker, vesker, skjerf og paraplyer.


Setter du hjul under kassene, er det enkelt å få tilgang til det du trenger, og som en bonus kan du bruke kassen som sitteplass når du skal ha på deg skoene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg