mandag 2. desember 2019

Leke teppe

Lek er alvorlige saker. Kjøp babyleker på IKEA. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Stort utvalg i Fisher Price. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. De litt større barna ønsker aktiviteter, tepper med veier eller matter som kan pusles sammen.


Og barn roter, og det er vanskelig å holde orden blant klosser, figurer, biler og byggeklosser. Hvorfor ikke kjøpe et leketeppe som også gir oppbevaring? Fold ut, lek, brett sammen og ta med deg lekene på tur!

Sterke kontraster er lettere å se for små barn. For ditt barns sikkerhet er speilet laget av myk, slitesterk plast. Dette produktet er CE-merket.


Et bilteppe som innbyr til lek med fly, helikopter og andre kjøretøy. D effekt, veiene er nedsenket og strukturen rundt er opphøyd. KAOS Samlesak leketeppe kommer i ulike farger. Ta med Samlesaken din til parken, til stranden, til besteforeldre eller andre reiser der barnas leker skal være med. Og la barna oppbevare leker og Lego i en Samlesak leketeppe hjemme, så blir også ryddingen en lek!


Lek, kjør og lær på dette tøffe bilteppet med veier, kryss, rundkjøringer og bygninger. Teppet måler 95x200cm og passer perfekt for bilglade barn. Med et leketeppe liggende på gulvet, har babyen din en komfortabel og trygg arena å boltre seg på. Barna vet også hvor lekene skal ligge. Vi gir deg lave priser - hver dag - hele året!


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.

Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Me en fantastisk og praktisk Legoteppe samtidig med ekstra oppbevaringspose for leker er veldig lett å lære barna å rydde opp lekene sine. Et leketeppe , som enkelt gjøres om til en sekk være løsningen. Når barna er ferdige å leke er det bare å dra i snoren også samles alle lekene inne i en pose.


Leketeppe - Sekk til leker. Små tallsirkler (17cm) kan legges på riktig antall prikker. Lagt ut på gulvet kan posen brukes som et leketeppe. Snurper du posen sammen, tar den liten plass, og du kan henge den på en knagg eller ta den med deg som en veske, sier Melilot.


Posen kan selvfølgelig også brukes til å oppbevare andre ting enn leker. Hyggelig leketeppe som luner mot gulv i 1 bomull. Den er vattert og med polyesterfyll.


Et rundt teppe til å leke på – og når det skal ryddes, kan man bare ta tak i snoren og samle sammen alle lekene i en fei. Denne robuste oppbevaringsbagen kan strekkes ut til et leketeppe. Fyll opp med leker og andre småsaker, lek i vei og snurp sammen til en praktisk bag når leken er over. Når barnet ditt er helt lite, og ikke kan sitte oppreist på egen hån langt mindre stå og gå, kan det være fint å gi hen et leketeppe eller en lekematte. Norges største leketøykjede!


Vi elsker lek og moro, og er hele Norges leketøysbutikk på nett! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg