fredag 29. november 2019

Montering av solfilm

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Varmeavvisende solfilm som reflekterer bort opptil av varmen fra solen og avviser skadelig UV-stråling. Holder bilen kjølig om sommeren og varm om vinteren. Perfekt for stasjonsvogn og for hundeeiere. Filmen bidrar også til at man sparer drivstoff, fordi AC-en ikke trenger jobbe like hardt om sommeren.


Ripefast metallisert flerlagsfilm.

Enkle biltyper kan det ta mer tid å legge solfilm på som f. Audi A veteran biler, og noen pickup typer. Våre montører har lang erfaring innen montering av solfilmen og tatt flere sertifiserte kurs innen soting av bilruter. Montera solfilm kan vara både enkelt och komplicerat.


Klisterfri färdigskuren solfilm kräver inga större förkunskaper eller särskilda verktyg för att få ett bra resultat. Materialet er ubrutt og platene kan bøyes. Solarplexius er markedets raskeste og lettest monterte solbeskyttelse for biler.


Samlingen gjøres selv om minutter og kan lett fjernes om nødvendig.

Solfilm eller annen solskjerming på bygg! Vi utfører også montering av solfilm og annen type solskjerming på privat bolig og næringsbygg. Solskjerming er bra for miljøet da man kan redusere bruk av aircondition. Våre kunder holder stort sett til i Hordaland og vi har over års erfaring i bransjen. Vi utfører alt fra soting av biler, anleggsmaskiner til båter og bygninger.


Vi rettes oss både mot bedriftsmarkedet – både store og små bedrifter, såvel som privat kunder. Vejledning til montering af solfilm på biler. Krympe med varmepistol til bagrude eller siderude. Samle stykkerne i strimler. På verktøy sidene har vi samlet de mest brukte verktøyene for montering av solfilm til hus, bil, båt, bobil og campingvogn.


Vi selger også monteringspakker som vi anbefaler at du bruker for best resultat ved montering av alle typer solfilm , sikkerhetsfilm og vindusfolier. Selv om konseptet med solfilm er rimelig enkelt, er det et å montere solfilmen et fag i seg selv, og som må læres gjennom øvelse. Husk at det finnes flere teknikker for montering av solfilm enn de som beskrives her og at hver montasje er unik for den enkelte person som foretar montasjen. Ta vare på bilen din! Mot uønsket lys, varme og innsyn.


Se filmen om montering av. Vi monterar solfilm , säkerhetsfilm och designfilm av högsta kvalitet på alla typer av fastigheter och fordon.

Vår ambition är att alltid ligga i framkant och vårt intresse att ständigt hitta nya smarta produkter och lösningar har gjort att vi idag vuxit till ett av de största företagen i branschen. Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter. Instruktion i montering af solfilm købt på rulle eller løbende meter. Med de beste solfilmene kan man oppnå en varmereduksjon på mer enn av den varmen og solstrålingen som ellers ville ha kommet inn i rommet.


Det finnes også solfilm beregnet for utvendig montering på fasadevinduer. En god solfilm hindrer også opp mot av solens UV-stråler. Noen som har peiling på hva prisen ligger på sånn ca for montering av solfilm på bil.


Det gjelder flerbruksbil m noe større vinduer enn vanlig stasjonsvogn. Og det gjelder de to bakerste vinduer på begge sider, samt baklukevinduet. Hva anbefales av prosent mørkhet på solfilmen. Legg solfilmen på et plant underlag med limsiden opp og fjern beskyttelsesfilmen.


Filmen kan være litt vanskeligå dele, men ved å feste en bit tape på hver side av filmhjørnet og så dra i tapen vil dette bli lettere. Montering Spray vinduet med såpeoppløsningen. Ved montering av solfilm demonterer vi alle bevegelige ruter slik at solfilmen når alle glassets ytterpunkter. Endene blir slipt slik at det ikke blir mulig å se eller føle at det er solfilm på glasset.


Garantien på proffesjonelt montert solfilm gjelder hvis solfilmen deler seg, sprekker, limet løsner, de-lamineres eller av metalliseres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg