mandag 11. november 2019

Skreddersydd kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Skreddersydd kjøkken designer og produserer vi det fra bunnen av.


Vårt mål er å produsere innredning inspirert av din livsstil og tilpasset hjemmet ditt. Pris på et kjøkken fra oss er ofte tilsvarende prisen på et kjøkken fra f.

Forskjellen er at hos oss får du et unikt kjøkken tilpasset dine behov og ønsker. Baderomsmøbler Vi hjelper deg å skape et unikt bad med høy kvalitet tilpasset til dine behov og ønsker. Produksjonstiden på et JKE- kjøkken er normalt 4–uker.


Hvert kjøkken blir produsert på bestilling ved fabrikken i Nordjylland. Arbeidet på fabrikken starter først når vi vet hva du vil ha, og leveringstiden avhenger derfor av hvilken løsning du har valgt. Hele prosessen for å få nytt kjøkken tar vanligvis 2–måneder.


Bjerks Trevarefabrikk er en tradisjonsrik, lokal kvalitets-leverandør av kjøkken , baderom og garderobeløsninger.

I vårt 3D-tegneprogram visualiserer vi ditt. Et skreddersydd kjøkken krever nøye måltaking. Akkurat som med en skreddersydd dress vil unøyaktigheter og feil i måltakingen av kjøkkenplassen gi et lite vakkert resultat. Ring oss og fortell, så kommer vi med våre målebån vinkler og vater og vel så det, og smukk – så har du et skreddersydd kjøkken og en skeiv vegg mindre!


Det danske designkjøkkenet AUBO leveres med ferdig monterte skrog direkte på byggeplassen. Familien ønsket seg et personlig kjøkken med god flyt, rene linjer og naturlige materialer. Solfjeld as leverer kvalitet i 3. Resultatet ble helnorsk, i heltre og helt skreddersydd.


Med et skreddersydd garderobeskap får du en løsning som passer perfekt til ditt hjem. Les videre og få inspirasjon til hvordan du kan få mer glede av et skreddersydd garderobeskap. Hos Schmidt oppfyller vi drømmene dine om en skreddersydd garderobe.


Glassplate kjøkken , skreddersydd for akkurat ditt kjøkken , i den beste kvaliteten til konkurransedyktig pris. Ferdig montert av fagfolk. Et moderne kjøkken inneholder ofte mye utstyr, som skal organiseres på en praktisk måte. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Vi lager også ulike kjøkkenredskaper i tre ved behov.

Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Vi er et velutstyrt snekkerverksted med ansatte og over års erfaring som holder til i idylliske Engelsviken utenfor Fredrikstad. Som snekkerverksted og møbelsnekker håndlager og skreddersyr vi kjøkken , garderober, innredninger til resepsjon, restauranter, hoteller og kontorer alt etter behov, ønsker og mål.


Ekteparet begynte å lete etter en leverandør som kunne møte deres behov og ønsker, og valget falt på Strai. Strai har jobbet med kjøkken , bad og garderobe i snart år og det var helt tydelig at de har kompetansen på plass. De tilbød akkurat det vi hadde sett for oss, sier Caroline. Det faktum at skyvedørsgarderobe er ekstremt nyttige kan vi alle være enige om. Dessuten frigjør de mye plass i huset.


Det er likevel verdt å vurdere nøye hvor i huset man kan finne den optimale plassen til skapet. For eksempel kan skapet være nyttig i vestibylen, i en hall, på et kjøkken eller på et bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg