fredag 22. november 2019

Lilla fargekart

Lilla fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Velg et annet land for dine dokumenter.


Lilla fargekart

I sitt nyeste fargekart har i tillegg Jotun satt lilla på kartet. Fargene kan sees på store prøver i Flügger-butikkene. Lilla er fremdeles et veldig trygt valg. Nedlastbar katalog full av inspirasjon. I markedsføring bruker skjønnhet og anti-aldringsprodukter ofte lilla som farge.


Det er en beroligende farge som kan representere kreativitet, fantasi og visdom. I tidligere dager ble lilla benyttet som symbol på makt, og fargen kan gi en sofistikert og dekadent stil. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


Dette er grunnen til at rødløken har fått sitt navn, da den ble navngitt hele 3år før ordet lila. Lila er lånt fra det franske ordet lilas, som betyr syrin og syrinfarget, og stammer fra arabisk lilac, som betyr syrin. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


En litt glemt blåfarge fra Jotun. En dempet og rødlig blåtone, – dvs at man kan få en liten opplevelse av lilla når man ser denne blåtonen. Den er varm og god å omgi seg me – men fremstår også som litt grålig.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Men faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av bygg. Kjenner du Vintro sitt fargekart ? Uansett om du kjenner det delvis, eller det er totalt ukjent for deg, har du sjansen til å lære litt mer nå. Eller bare for litt inspirasjon og nye synsvinkler?


Her en liten guide med bilder, inspirasjon og info om fargekartet og farger. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig.


Lilla fargekart

Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Dels går de på språklige vendinger, hvor han bl.


Fra myke rosa puddertoner til lekre lilla auberginetoner…til blått, gråblått eller kanskje til en sprek gul eller oransje? Men når det er sagt finnes det en rekke ulike nyanser av grått, som selvsagt gir ulike uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg