mandag 11. november 2019

Liberon møbelrenser

Møbelrens er laget for å ikke ødelegge gammel skjellakkfinish som er meget ømfintlig. Penslene kan rengjøres i vann. INFORMASJON: Informasjon om beis. Brosjyre Kunsten å farge treverk.


Brukes før påføring av olje, lakk eller voks for bedre sluttresultat. Møbelrenser og voksfjerner som renser treverket uten bruk av vann.

Reparasjonsvoks som brukes til tetting av spikerhull, sprekker og riper. Beregnet for innendørs bruk. Den kan også brukes til rengjøring av sprøyteutstyr, pensler, metall.


Bruksanvisning: Rist boksen. Kan fint brukes på overflater av skjellakk. Har også mange andre bruksområder. Penselen bør være svært myk, helst av ekornhår, men i hvert fall ponnyhår.


Overskytende voks fjernes med spesialstålull nr. Fransk politur skal legges på, ikke stryke fram og tilbake, da vil du løse opp tidligere strøk.

Hele pianoet poleres deretter opp med det samme middelet. Før du bruker ringfjerneren bruker du en møbelrens. Blandingen påføres skjøter, kanter e. Kan ofte være lurt å bruke en limsprøyte e. En vask med møbelrens og etterbehandling med voks kan gi tilbake fordums glans. Er voksen for har bland den ut med litt møbelrens.


En velassortert Jernia -forretning burde ha alt du trenger. Det fines ja, men det er sikkert lurt å bruke møbelrens på gammelt treverk før. Deretter strøs pulveret over flekken og gis tid til å virke.


LIBERON BLACK BISON FLYTENDE VOKS FARGELØS 5L. Voksen nærer og beskytter alle typer treverk. Fremhever treets naturlige farge og glø samtidig som den beskytter treet mot uttørring.


Liberon Kjøp fra: Jernia. Les også hvordan du fjerner uønskede flekker fra kjøkkenbenken. Universalkluter kan brukes til alt, f. Møbelrens , tørke bort overskuddsolje etter oljen, polere opp voksede overflater etc.


Det blir et nydelig blankt resultat! Så hvis man bruker denne slipper man å stå å gnikke og gnu i en evighet for det tar bare sekunder å få et blankt resultat!

På lager 24- Til butikk. Løser ikke opp hardpiksen i treverket og forsegler trefibrene slik at skitten ikke trenger ned i treverket. Er utviklet for å rense skjellakkoverflater som er meget ømfintelig mot vann og kjemikalier. Han anbefaler deg derfor heller å benytte et produkt som er ment for rens av gamle møbler, og som rengjør overflaten skånsomt uten bruk av vann.


Du har helt rett i at det kan være lurt å behandle kisten for å unngå slitasje på den gamle malingen. Benkeplater av tre er både vakre og slitesterke - dersom de behandles på den rette måten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg