fredag 8. november 2019

Ramsøskar interiørarkitekter

Ramsøskar Interiørarkitekter leverer løsninger innen kontor, hotell, restaurant og bolig. Se våre unike prosjekter. Fra kontor og hotell til bolig. Nye tips og råd hver uke.


Ramsøskar leverer interiørløsninger innen kontor, hotell, restaurant og bolig.

Ramsøskar interiørarkitekter brenner for å skape funksjonelle og inspirerende omgivelser der mennesker lever og arbeider. Dette gjaldt også da de skulle utvikle nye kontorer for seg selv. SML Lighting har samarbeidet med Ramsøskar på mange prosjekter.


Men dette er første gang vi har jobbet for dem på utvikling av deres egne. Bedriften leverer et bredt spekter av arkitekttjenester og har både bygningsarkitekt, 3D-artist og interiørarkitekter i staben. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter.

Ja, trenden med hjemliggjøring av kontorer vokser, og vi tar interiørspråket tilbake. Trond er utrolig inspirerende og for. Vår spesialitet er interiører som tilfører energi og overskudd. Vi erkjenner at mennesker påvirkes av det de omgir seg me og målet vårt er å utløse entusiasme og arbeidsglede. Vi ønsker at kunden skal sette sitt fotavtrykk på interiørene vi utformer.


Bærekraft, gjenbruk og sirkulærøkonomi var et fremtredende tema på årets stockholmsmesse. I tillegg til å huse arbeidsplasser skal bygget ha kino, kunstgalleri, et utvalg barer og restauranter og en såkalt ”lekeplass” med rom for alt fra boksing til yoga. Vi jobber med mange offentlige prosjekter, men også med kontorprosjekter og private prosjekter. Vi har fra til års erfaring. Ingen for store, ingen for små og alltid med kundens behov i sentrum.


Selskapet har en bred portefølje innenfor kontor, hotell, restaurant, kjøpesenter, bolig og boligutvikling. Ramsøskar samarbeider tett med flere store norske eiendomsutviklere, bl. Skanska, Thon Eiendom og Selvaag.


Bli med for å knytte kontakt. Med mer enn års erfaring har Ramsøskar opparbeidet et nettverk av dyktige og profesjonelle leverandører, entreprenører, håndverkere og konsulenter.

Vi arbeider i alle faser av prosjektet, fra utvikling av konsept, via prosjektering og detaljprosjektering helt frem til nøkkelferdig resultat. De fleste boligutviklere skyter med hagle, og det reduserer selvsagt treffsikkerheten. RAMSØSKAR INTERIØRARKITEKTER Interior Architect Office situated in Oslo, Norway. Optimal utnyttelse, fremtidsrettede løsninger og attraktive miljøer gir økt verdi.


Med helhetsforståelse, erfaring og fagkunnskap tar vi næring, bolig, hotell og restaurant til sitt fulle potensial. Vi tror at de beste leilighetene går for høyest pris, vi tror det er mest populært å jobbe i et moderne og funksjonelt kontor og vi tror interiøret er viktig ved utformingen av restaurant eller hotell. Gode rom selger- de selger godt og de selges.


Derfor starter han alltid med gult, når han skal lage en palett. En hel industri er i dag bygget opp rundt etterligninger av materialer. Kvaliteten er så høy at selv fagfolk i mange tilfeller har vanskelig for å se forskjellen. Det er følgelig på tide å kvitte seg med følelsesmessige anfektelser og revidere egne holdninger til materialbruk.


Berentsen interiørarkitekter kjennetegnes av et bredspektret uttrykk. Vi bidro til å videreutvikle det klassiske interiøret til Domus Academica, Urbygningen i Oslo. Ikke tenk på trender og ikke tenk for mye på hva vi allerede har gjort.


Vi tenker alltid nytt og vi tenker på deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg